Bytové jádro vyžaduje kompletní rekonstrukci

Bytové jádro vyžaduje kompletní rekonstrukci

Koupelny a WC, prostor pro osobní hygienu, které v poslední době věnujeme velkou pozornost. Stará umakartová bytová jádra však představu o hygieně příliš nereflektují. Při nedostatku finančních prostředků majitele bytu lze vsadit i na nástřik stěn omyvatelnou barvou, případně nalepení obkladů. Pokud však chceme moderní sanitární prostředí, čeká nás kompletní rekonstrukce.

Zateplení domu s dotací od státu

Zateplení domu s dotací od státu

Uvažujete o zateplení svého domu? V tomto článku vám blíže představíme jak varianty zateplení, tak možnost získat dotaci od státu z programu Zelená úsporám.

Zateplení vašeho domu podpoří stát

Zateplení vašeho domu podpoří stát

Neváhejte a snižte tepelné ztráty sého domu účinným zateplením. Požádáte-li navíc včas o dotaci, máte šanci velkou část nákladů na zateplení pokrýt z jiných prostředků než svých. A pokud dotaci získáte, budete o tomto fakt vědět ještě před realizací stavebních prací.

Nová omítka - šaty pro váš dům

Nová omítka - šaty pro váš dům

V dobách dávno minulých se domy pyšnily překrásně zdobenými fasádami a tak je tomu i dnes, i když se od složitě dekorativních vzorů dávno ustoupilo a přednost dáváme jednoduchosti. Omítky ale plní nejen funkci dekorační, kdy dům zkrášlují a dodají mu osobitý ráz, ale především funkci ochrany před vlivy okolí.

Lepidla na dlažby a obklady

Lepidla na dlažby a obklady

Plánujete rekonstrukci či výstavbu nové koupelny, chcete vyměnit sešlou dlažbu, nebo vás prostě staré obklady a dlažba už omrzely? Není nic jednoduššího, než si vybrat správný materiál a způsob realizace. A určitě budete potřebovat i běžně známá lepidla na dlažby a obklady.

Kde lze uplatnit dlažbu a obklady?

Kde lze uplatnit dlažbu a obklady?

Připravili jsme několik tipů a rad všem, kteří se rozhodli pro keramickou dlažbu nebo obklady do koupelny v panelovém domu, na zahradní terasu nebo do bazénu.

Sprchový kout pro každou koupelnu

Sprchový kout pro každou koupelnu

Je známo, že sprchování šetří nejenom čas, ale také peníze. Je ekonomicky výhodnější, protože právě při sprchování nespotřebujete tolik vody jako v plně napuštěné vaně. V mnoha domácnostech pro každodenní hygienu zvolíme raději sprchování a koupel ve vaně si dopřáváme o víkendech, kdy nejsme omezeni časem.

Znáte poslední koupelnové trendy?

Znáte poslední koupelnové trendy?

Možností, jak oživit nudnou a ponurou koupelnu, je mnoho. Pokud se chcete držet při zemi, je ideální koupelnu rozveselit sytými pestrými obklady a dlažbou. Pokud jste zastáncem netradičních materiálů a originálních doplňků, určitě vás zaujmou poslední trendy, které se promítly až na koupelnové obklady. Milovníci květin si teď přijdou na své. Nechte proto vaši koupelnu vykvést…