Relaxace v originální sauně DYNTAR

Relaxace v originální sauně DYNTAR

Chcete vyzkoušet neobvyklý způsob relaxace, přínosný pro zlepšení vašeho zdravotního stavu i psychiky? Finské saunování je tradiční metodou prevence nemocí. Saunu už přitom může mít dnes doma každý, buďto malou saunovou kabinu, nebo saunu prostornou pro více osob.

Pořádný kus nábytku z masivu

Pořádný kus nábytku z masivu

Vybavujete svou chalupu či chatu? Uvažujete o rustikálním stylu nábytku svého nového domu? Chcete si udělat radost pěkným kouskem nábytku ze dřeva, který se stane přírodní dominantou konkrétní místnosti? Neváhejte a nechte si na zakázku vyrobit svůj sen.

Zakázková výroba nábytku

Zakázková výroba nábytku

Ne vždy si zákazník může a chce pořídit sektorový nábytek. Někdo si potrpí na kvalitu a někdo má tak atypický prostor, že žádný sektor nemůže použít. Nevýhodou nábytku na míru je o něco vyšší cena než u sektorového, ale obrovskou výhodou je fakt, že si sami vyberete materiál i vzhled vašeho nového nábytku.

Sauny a infrakabiny na míru

Sauny a infrakabiny na míru

Pravidelné saunování posiluje obranyschopnost organismu, vede k otužování a odstraňuje psychickou a fyzickou zátěž, dokonale prokrvuje pokožku a svalstvo. Pocením v sauně z těla odchází odpadové zplodiny metabolismu a čistí se póry. O pozitivním vlivu saunování na lidský organismus není pochyb. Stejně jako o nezbytnosti saunových doplňků.