Kam směřuje biometrie

Kam směřuje biometrie

Pokud si chcete být skutečně jisti, že do objektu či jeho nejvíce chráněných prostor nevnikne nikdo nežádoucí, vsaďte na biometrické zámky.

Novinka - inteligentní pohon automatických dveří

Novinka - inteligentní pohon automatických dveří

Představujeme nový inteligentní pohon automatických dveří „Record“ STA 20, který splňuje nejpřísnější normy pro bezpečný průchod dveřmi. Jaké jsou jeho vlastnosti, přednosti a důležité inovace?

Celoprosklené stěny pro byty a rodinné domy

Celoprosklené stěny pro byty a rodinné domy

Celoprosklené stěny posuvné a skládací, stěny s posuvnými či otevíracími dveřmi, ale i prosklené stěny sprchových koutů. Tyto moderní bytové prvky ze skla, které jsme dříve vídali především v obchodních centrech, administrativních budovách, školách a podobně, dnes mohou vyzdvihnout a oživit interiéry našich domovů. A jak?

Expanze automatických dveří a vrat

Expanze automatických dveří a vrat

Společnost A.T.A. technik spol. s r.o. už trvale patří k nejvýznamnějším dodavatelům v oblasti automatických dveří a prosklených stěn (založena byla v roce 1991). Na stavebním trhu rovněž zajišťuje dodávky v oborově příbuzné oblasti vratové techniky. Mezi nejdůležitější firmy, se kterými spolupracuje, patří Record Türautomation AG, Dorma a Novoferm. O nejzajímavějších realizacích v regionu jižních Čech se dozvíte víc v následujícím článku.

A.T.A. TECHNIK rozšiřuje své služby zákazníkům

A.T.A. TECHNIK rozšiřuje své služby zákazníkům

Firma A.T.A. technik s.r.o. slaví letos 15 let od svého založení a během této doby se zařadila mezi nejvýznamnější dodavatele automatických dveří na českém trhu. Přední pozici zaujímá i v oblasti dodávek vratové techniky a celoskleněných stěn a dveří. V uplynulém období jsme měli možnost hovořit nejen o současných aktivitách společnosti A.T.A. technik spol. s r.o. s jejím jednatelem, Ing. Michaelem Jílkem, který nám ochotně na naše otázky odpověděl.

Speciální řešení vstupních otvorů?

Speciální řešení vstupních otvorů?

Firma A.T.A. technik spol. s r.o. od svého založení v roce 1991 zrealizovala řadu zakázek a patří mezi nejvýznamnější firmy na českém trhu v oboru celoskleněných systémů a automatických dveří. Letos ji oslovila německá firma BLASI GmbH a byla podepsána exkluzivní smlouva v oblasti karuselových dveří a speciálních řešení vstupních otvorů.

Skleněné stěny znamenají moderní design

Skleněné stěny znamenají moderní design

Celoskleněné stěny díky svým jedinečným vlastnostem nacházejí uplatnění nejen v komerčních objektech, ale i v oblasti bytové výstavby a to zejména s ohledem na současné moderní trendy bydlení.
Prosklené stěny mohou velice rychle a snadno rozdělit větší prostory v interiérech nebo oddělit exteriér a interiér. V této oblasti lze aplikovat jak celoskleněné dveře, tak i posuvné a vícedílné dělící stěny.
Celoskleněné stěny mají moderní a účelový design, čímž mohou uspokojit maximální zákazníkovy požadavky.

Praktické řešení nejen pro komerční budovy

Praktické řešení nejen pro komerční budovy

Automatické dveře se aplikují nejen do vstupních prostor bankovních ústavů, obchodních domů, hotelů či dalších objektů s komerčním využitím, ale díky svým jedinečným vlastnostem nacházejí uplatnění i v mnoha dalších oblastech. V poslední době získávají velkou oblibu právě ve zdravotnictví. Personál zdravotnických zařízení ocení v první řadě velmi jednoduchou a absolutně bezproblémovou manipulaci s dveřmi. Za druhé je to hygiena, na kterou jsou právě ve zdravotnictví kladeny vysoké požadavky, protože na dveře není nutno vůbec sahat. V některých případech ovládají dveře radary, v interiéru nemocnic většinou loketní tlačítka nebo přístroje na čipovou kartu.

A.T.A. technik spol. s r. o.

A.T.A. technik spol. s r. o.

Společnost A.T.A technik spol. s r.o. byla založena v roce 1991 a od svého vzniku se věnuje otvorovým prvkům značek „record“, „DORMA“ a „Novoferm“. Automatické dveře švýcarského výrobce „record“ si v současné době získávají stále větší oblibu a s šířící se výstavbou mnohotvárných komerčních objektů jejich uplatnění stále narůstá. Pro zákazníky je připravena komplexní nabídka včetně prací na projektových přípravách a následné kompletace, montáže i servisu. Celoskleněné dveře a prosklené stěny „DORMA“ mají moderní a účelový design, čímž mohou uspokojit maximální zákazníkovy požadavky.
Výrobní program firmy „Novoterm“ se svým uceleným programem pro řešení garážové techniky a komplexním programem řešení v oblasti průmyslové techniky může uspokojit prakticky každý požadavek zákazníka.

Trendům vévodí automatické dveře

Trendům vévodí automatické dveře

V současné době patří firma A.T.A. technik, s.r.o. (rok založení 1991) mezi největší dodavatele automatických dveří na českém trhu. Je rovněž významným dodavatelem oborově příbuzné vratové techniky a celoskleněných prvků. V oblasti automatických dveří spolupracuje již 12 let se švýcarsko-německou firmou »record Türautomation«.
V loňském roce, po dlouholeté spolupráci v oblasti kování pro prosklené stěny a dveře, A.T.A. zahájila spolupráci s německou firmou »Dorma« také v oblasti karuselových dveří. Smlouva o partnerství s firmou »Novoferm« určuje nabídku společnosti v oblasti vratové techniky.