Odstraňte vlhkost, temperujte stavbu

Odstraňte vlhkost, temperujte stavbu

Stavíte nebo máte problémy s vlhkostí v domě? S blížícím se jarem se blíží také začátek další stavební sezóny. Kdo chce zraja zahájit stavební prace co nejdřív, bude se určitě potýkat s rozmary počasí a teplotními výkyvy. Stejně tak nás může potrápit jarní obleva nebo dokonce rozvodněné vodní toky.

Půjčovna odvlhčovačů a topidel

Půjčovna odvlhčovačů a topidel

Co dělat pokud se vyskytnou problémy se zvýšenou stavební vlhkostí nebo se zatékáním vody? Příznivé zimní teploty nabádají k nepřetržitým pracím na stavbě a některé látky potřebují v průběhu tuhnutí vyšší teplotu – jak na to? K řešení obou situací nám pomohou speciální přístroje – odvlhčovače a topidla. Pro jednorázovou akci si je můžeme půjčit v půjčovně – jak se orientovat mezi funkcemi jednotlivých druhů?

První pomoc s vlhkou zdí a plísní!

První pomoc s vlhkou zdí a plísní!

Pomozte mi se zbavit plísně, za nábytkem se objevují vlhké mapy s plísní až do stropu… nekončící množství dotazů a volání na stále aktuální problém mnoha domácností. Spousta neúčinných způsobů má pouze dočasný efekt – snaha o časté větrání, nebo ošetření savem nebo jiným čistícím prostředkem. Nutné ale je odstranit PŘÍČINU plísní - tedy vlhkost zdi. Opravdu účinným řešením je kompletní vysušení prostor a tedy i likvidace plísní a nebezpečných mikroorganismů. Tato jednorázová investice zbavuje tohoto problému jednou provždy.