Typovým domem července je dřevostavba Tendence

Typovým domem července je dřevostavba Tendence

Tendence byla vystavěna jako ukázkový rodinný dům Horažďovické firmy ATRIUM v Průhonicích. Tento původně individuálně navržený architektonický objekt je vybaven řadou moderních a inteligentních technologií, díky kterým získal nadčasovou dimenzi. Inspirujte se vzdušnou stavbou plnou technického luxusu.

DifuTech<SUP>®</SUP> - nová difuzně otevřená konstrukce

DifuTech® - nová difuzně otevřená konstrukce

Životnost konstrukcí dřevostaveb zvyšuje schopnost propouštět vodu směrem ven. Hovoříme tak o difuzně otevřených konstrukcích bez parozábran. Novinkou na trhu je konstrukce označená DifuTech®, vyrobená na minerální a dřevovláknité bázi. Výjimečná je nízkým difuzním odporem a dřevo je tak chráněné před zadržováním vlhkosti a vody.

Vytápějte ZDARMA! ATRIUM ENERGY CONTROL pokračuje

Vytápějte ZDARMA! ATRIUM ENERGY CONTROL pokračuje

Akční nabídka ATRIUM ENERGY CONTROL pokračuje, tentokrát s římskou číslicí II. Akce začíná od 1.9.2009 a končí nejpozději 31.12.2009. Získáte zvýhodnění až 300.000,- Kč (například možností vytápění až 5 let ZDARMA). Nabídka je ovšem limitována pro prvních 40 klientů. Buďte mezi prvními právě Vy.

Koncepce rodinných domů ATRIUM ENERGY CONTROL

Koncepce rodinných domů ATRIUM ENERGY CONTROL

Koncepce rodinných domů ATRIUM ENERGY CONTROL je investicí pro budoucí generace! Uspořte - kde jinde - než na energiích. Ubyde mnoho vrásek na čele nejen vám, ale i příštím generacím.

Větrejte jednoduše, chytře a úsporně!

Větrejte jednoduše, chytře a úsporně!

Větrání v létě? Samozřejmě, ale jak je to s čerstvým vzduchem během zimních měsíců? Nechceme přece, abychom větráním ze svého bytu vypustili i naakumulované teplo.

Zdravé bydlení již není komfort!

Zdravé bydlení již není komfort!

Jaká odpověď se většině z nás vybaví při otázce ,Jak si představujeme vysněné rodinné bydlení? Odpovědí se nabízí hned několik a mezi prvními zajisté budou: atraktivní lokalita s výhodnou polohou pro celou rodinu, kvalitní technologie stavby samotné s garantovanou kvalitou, vybavení domu nejmodernějšími přístroji a elektronikou, útulné a přitom praktické zařízení celé domácnosti, jsou tyto představy ovšem skutečně všechny, které pro své vysněné bydlení potřebujeme? Neméně důležitá je pro nás určitě otázka zajištění předpokladů zdravého bydlení a to pro celou naši rodinu.

Vzorový dům TERRA v nové podobě

Vzorový dům TERRA v nové podobě

Atrium zahájila provoz nově modernizovaného vzorového domu TERRA, který slouží účelům firmy již od roku 2000, kdy byl dům postaven jako jeden z prvních vzorových domů stavebního centra EDEN 3000 v Brně. Na tento den se těšili nejvíce zájemci o výstavbu rodinného domu. Slavnostního znovuotevření se zúčastnili také zástupci firem, jenž se podílely na dodávkách materiálů a služeb při modernizaci domu.

Atrium představuje bydlení nové generace

Atrium představuje bydlení nové generace

Montované dřevostavby jsou vybudovány z materiálů, jež splňují hygienické normy, mají výborné tepelně-izolační vlastnosti, snižující spotřebu energií k vytápění. Velkou předností je také krátká doba výstavby. Bydlet můžete už za tři měsíce od zahájení montáže domu. Vzorový dům společnosti Atrium včetně výrobních postupů si můžete sami prohlédnout na Dni otevřených dveří, který proběhne v sobotu 12. května od 10.00 do 18.00 v Horažďovicích. Přijďte se podívat...