Prohřejte krbem celý dům

Prohřejte krbem celý dům

Pokud jste se rozhodli veškerý potenciál krbu zužitkovat na maximum a teplo rozvést do celého domu, je takové rozhodnutí třeba promyslet už ve fázi stavby. Hovoříme o teplovzdušných krbech, které patří mezi nejrozšířenější alternativu vytápění rodinného domu, nebo o krbech s teplovodním rozvodem.

Vyzrajte na zimu s krby a kamny Hark

Vyzrajte na zimu s krby a kamny Hark

Léto se překulilo do své druhé poloviny a to je ta nejvhodnější doba začít se pomalu připravovat na chladnější roční období. Že se vám líbí romantická atmosféra, kterou do místnosti přináší krb či kamna s průhledem do ohně? Můžete ji stihnout ještě v létě

Krbové vložky VATRA

Krbové vložky VATRA

Moderní kachlová kamna či krby jsou díky krbovým vložkám přibližně stejně výkonné jako kamna na pevná paliva nebo kotel teplovodního vytápění. Vlastně s jednou výhodou – vypadají daleko lépe než kotel schovaný ve sklepě. Neopomenutelná je i skutečnost, že v době zdražování energií, je to spojení příjemného s užitečným. Srdcem celého krbu je krbová vložka zajišťující výkon. Krbové vložky VATRA jsou moderním řešením s mnoha variantami. Pojďme si je představit.