Rostoucí postýlky pro děti: Skvělá volba pro vaše malé štěstí

Rostoucí postýlky pro děti: Skvělá volba pro vaše malé štěstí

Zařízení dokonalého a útulného prostoru pro právě narozené miminko je výzvou, která spojuje radostné očekávání s nezbytným výběrem vhodné dětské postýlky. Rozhodnutí, která postýlka bude pro naše malé zlatíčko nejvhodnější, může být složité. Při tomto rozhodování je nutné zvážit mnoho aspektů, včetně pohlaví dítěte, umístění postýlky v místnosti a plánované délky jejího používání. Naštěstí dnes existuje mnoho možností, takže při výběru dětské postýlky nemusíte dělat žádné kompromisy.

Čilek - nábytek pro celou rodinu

Čilek - nábytek pro celou rodinu

Kdyby mi někdo dva roky zpět řekl, že naprostá většina nábytku u nás doma bude od jednoho výrobce, možná bych mu ani nevěřila. Ale od nákupu dětské postýlky jsme u Čilka (hezký dětský nábytek) nakoupili už čtyřikrát a rozhodně toho nelitujeme.

Zařizujeme studentský pokoj

Zařizujeme studentský pokoj

U nás v novém domě řešíme hned tři různé situace: pokoj pro malou holčičku, dívčí pokoj pro mladou slečnu a do třetice všeho dobrého pokoj pro osmiletého nadšence do biatlonu. Každá místnost si nese svá specifika, a tak se dnes zaměřím na největší oříšek: chlapecký pokoj.