Jak chránit fasádu před graffiti?

Jak chránit fasádu před graffiti?

Udělejte vše pro to, aby vaše nová fasáda vydržela co nejdéle. Pokud je ve vašem okolí běžný výskyt graffiti na exteriérech staveb, ochraňte svou nemovitost co nejúčinněji. Sáhnout můžete po celé řadě metod a prostředků různých značek, které fungují preventivně, nebo graffiti pomáhají odstranit.

Chraňte povrchy dřevěných výrobků

Chraňte povrchy dřevěných výrobků

S příchodem léta se zvyšuje intenzita slunečního záření. Většina z nás to jistě ocení. Bohužel ne pro každého a hlavně pro každý stavební materiál je tento fakt pozitivní. Především veškerý dřevěný materiál v létě podstupuje mnohé zkoušky, i když to není na první pohled vidět.

Značkové barvy a nátěry dlouho vydrží

Značkové barvy a nátěry dlouho vydrží

Chcete finálně upravit povrch stěn a stropů svého interiéru? Plánujete komplexní renovaci všech nátěrů, včetně dřeva a povrchů kovových materiálů? Jaro je obdobím, kdy nejčastěji malujeme, natíráme a lakujeme. Nechte se inspirovat pravidly pro práci s barvami a značkovými výrobky.

Nepodceňujte ochranu dřeva

Nepodceňujte ochranu dřeva

Dřevo je oblíbeným přírodním materiálem nejen do interiéru, ale i exteriéru. Aby si však zachovalo svoji krásu a vlastnosti, je nutné o něj pečovat. Jak jej správně ošetřit? Jak vybrat vhodný nátěr?