Pořiďte si netradiční stínění oken

Pořiďte si netradiční stínění oken

Stínit můžete svá okna i tak, že své návštěvy překvapíte vkusnou specialitou. Znáte exotické bambusové žaluzie, módní žaluzie plisované a římské rolety nebo rolety řetízkové a panelové posuvné stěny?

Využijte podzimních slev markýz

Využijte podzimních slev markýz

Markýzy oceníme nejen v létě, když nám do oken praží sluneční paprsky, ale i na podzim. Markýzou si můžeme prodloužit pobyt na terase, pokud se nad námi prohánějí dešťové přeháňky, markýzou ale můžeme i zvýraznit výlohu svého obchodu, včetně potištění logem nebo nápisem. Využijte podzimních 10% slev markýz.

Stínící technika originálně podtrhne interiér

Stínící technika originálně podtrhne interiér

Chcete, aby váš interiér vypadal moderně a nadčasově? Speciální stínící technika přináší krásná a originální řešení. Co přináší nové materiály a textury rolet a žaluzií? Nechte se inspirovat římskými roletami, bambusovými žaluziemi a dalšími zajímavými a zároveň praktickými prvky.

Barvy umí zázraky

Barvy umí zázraky

Interiér netvoří jen nábytek či podlahová krytina, i barva je důležitým prvkem pro vzhled vašeho interiéru. Barvy v bytě či v domě ovlivňují naší psychiku stejně jako počasí a slunce. Měli bychom tedy jejich výběru věnovat zvláštní pozornost a rovněž znát několik základních pravidel. Správně zvolené barvy a jejich kombinace dokáží nahradit nedostatek slunce v místnosti, povzbudit chuť k jídlu či k pracovnímu výkonu. Pomocí barev můžeme také opticky změnit velikost jednotlivých místností. A pokud využijete jak barevných odstínů, tak dekoračních technik, změní se váš interiér k nepoznání. Jak tedy udělat z „nudného obýváku“ místnost s jasným charisma a stylem?