Kousek ráje na zemi

Kousek ráje na zemi

Bez zahradní a lesní techniky nelze udržovat rozsáhlý ráj na zemi. Jak to řeší v nádherném zámeckém parku českokrumlovského zámku?

Jak odstranit přívaly sněhu?

Jak odstranit přívaly sněhu?

Silnice zbavují sněhu silničáři. Kolem domů a na zahradách si však musíme odklidit sníh sami. Jaké nástroje jsou pro tento druh úklidu vhodné?

Sekačky John Deere překvapí širokým záběrem

Sekačky John Deere překvapí širokým záběrem

Nové sekačky John Deere JM 36 nebo JM 46 mají záběr 56 cm. Jsou tedy určené pro každého, kdo nechce investovat do zahradního traktůrku a přesto by jej vzhledem k velikosti udržované travní plochy potřeboval. Kromě záběru však tyto sekačky mají ještě další trumfy.

Zimní úklid se zahradním traktorem

Zimní úklid se zahradním traktorem

Máte rozsáhlé plochy, odkud musíte odklízet napadaný sníh a nechce se vám to dělat ručně? Vlastníte zahradní traktor? Pokud jste na naše otázky odpověděli ANO, pak pro vás máme několik možností, jak si se sněhovou nadílkou poradit, i se jí pobavit.

Když čtyřkolku, tak John Deere !!!

Když čtyřkolku, tak John Deere !!!

Potřebujete se pohodlně pohybovat po lese či zahradě? Hledáte techniku, se kterou se snadno dostanete i do velmi těžko dostupných míst? Dostatečně výkonnou a přitom lehce pohyblivou? Nebo třeba spravujete lyžařské dráhy? Vyzkoušejte si čtyřkolky od John Deere!

Značková technika JOHN DEERE pro zahradu

Značková technika JOHN DEERE pro zahradu

Zelený trávník je chloubou nejen golfistů a zahradníků, ale také majitelů zahrádek a rodinných domků, milovníků přírody. Proto je nutné trávníku věnovat čas a potřebnou péči. K tomu je důležité mít kvalitní a účelnou techniku. Dejte na svojí zahradě šanci zelené!

Toužíte po zeleném a zdravém trávníku?

Toužíte po zeleném a zdravém trávníku?

Skarifikátor, vertikulátor a aerifikátor nejsou jména z hvězdných válek, ale názvy zařízení, s jejichž pomocí bude váš trávník naprosto dokonalý. A jaký je rozdíl mezi skarifikátorem a běžně užívanou sekačkou?

Na trávník jen se stroji od Daňhela

Na trávník jen se stroji od Daňhela

Kromě odpočinku, který si většina z nás na dobu dovolených naplánovala, si zejména chataři a chalupáři, ale i majitelé rodinných domů se zahradou, musejí mezi chvílemi sladkého nicnedělání udělat čas i na práci. I když záleží na každém z nás, jak se k této práci staví – někdo ji označuje jako nepříjemnou nutnost, pro dalšího je to zase nejvhodnější způsob relaxace. Ať tak či tak, každý z nás bez rozdílu jistě nebude k sekání trávy používat stroje, které mu tuto činnost znepříjemní a ztíží, ale sekačky všestranné, výkonné, přesné, bezpečné a samozřejmě i spolehlivé.

Na jarní zahradu jedině s Daňhelem

Na jarní zahradu jedině s Daňhelem

Se stále teplejším počasím se probouzíme ze zimní letargie a naše myšlenky se soustřeďují ke spřádání plánů, jimiž vyplníme teplé jarní dny. Myšlenky nejednoho z nás se jistojistě budou ubírat směrem k našim zahradám. Jak ale připravit zahradu na to, abychom ji bezstarostně mohli celé léto využívat pouze k odpočinku? A jak dát našim sousedům podnět k tomu, aby nám záviděli perfektně vypadající trávník? Odpovědi vám mohou dát zaměstnanci vltavotýnské společnosti Daňhel Agro, a. s., prodejce špičkové zahradní techniky, s jejíž pomocí snadno dosáhnete bezvadného vzhledu vaší zahrady.