Stavební výtah je výhodnější si pronajmout

Stavební výtah je výhodnější si pronajmout

Pronájmu výtahů často využívají především stavební či pokrývačské firmy. Z jakých typů výtahů si lze vybrat? Jaké jsou nejběžnější, které parametry splňují a za kolik si stavební výtah pronajmete?

Skladové výtahy moderní doby

Skladové výtahy moderní doby

Výtahy užíváme už od baroka, kdy byli postaveni první dědečkové dnešních moderních výtahů. Běžně výtahy známe z bytových domů, obchodů a různých administrativních center. S výtahy se ale setkáme i na stavbách a třeba právě ve skladech, kde od nich požadujeme dopravu materiálu a zboží.

Znáte výtahy pro dopravu nákladů?

Znáte výtahy pro dopravu nákladů?

Nákladní, skladové a lanové výtahy jsou klíčové pro dopravu materiálu, často však i osob. Stavby či obchody bez nich nemohou existovat. Takový nákladní výtah musí unést až tunu nákladu do výšky dvacetipatrového domu.

Stavební výtahy

Stavební výtahy

Každý, kdo jste alespoň jednou procházel staveništěm, máme v živé paměti pocit zvýšené opatrnosti. A to opravdu na stavbu patří! Stavba musí být tudíž vyprojektována a zároveň provedena s ohledem na bezpečnost nejen pro stavební profese, ale i pro budoucí obyvatele. Hluk, lešení, hromady materiálu, kluzké plochy, překážky i možnost pádu z výšky - tak nějak to na stavbě vypadá během stavebních prací, které vyžadují technické pomůcky i mechanizaci, ulehčující nejen práci, ale i lidskou dřinu a čas.