Dům na plno - vaše cesta k pohodlnému bydlení

Dům na plno - vaše cesta k pohodlnému bydlení

Pokud chcete mít svůj dům stále doslova „pod palcem,“ nabízí se velice úsporné řešení. Jmenuje se „inteligentní dům.“ A právě instalací systému inteligentních domů se zabývá projekt „Dům na plno.“

Bezpečný a výkonný počítač

Bezpečný a výkonný počítač

Děti, pro něž počítač představuje především zábavu, běžný uživatel, jemuž ke štěstí postačí prolistovat desítku oblíbených internetových serverů a vyřídit elektronickou poštu, ale i pravověrní profesionálové – ti všichni se dnes neobejdou bez moderní výpočetní techniky, s jejímž vlastnictvím v naší době téměř výlučně souvisí rovněž připojení k internetu. Jak však vybrat nejvhodnější počítač a příslušné komponenty k němu?

Bezpečí zajistí revize

Bezpečí zajistí revize

Moderní domácnost plná elektrospotřebičů, ale také trendově zařízené pracoviště se všemi výdobytky v oblasti výpočetní techniky z poslední doby, které nám značně usnadní a urychlí práci – to je diktát 21. století. Jen málokdo z nás, kteří jsme se s tím vším, co naše civilizace produkuje, alespoň trochu skamarádili, se takovým technickým pomocníkům bude bránit. Práva na snadnější život s sebou však nesou také povinnosti, jimž vévodí jedna zásadní, a sice pravidelná revize elektroinstalace.