Jak zařídit dětský pokoj?

Jak zařídit dětský pokoj?

Zařizování dětského pokoje je pro rodiče vždy tvrdý oříšek. Děti rostou a jejich nároky se mění každý rok. Rodiče by měli brát v úvahu především individualitu a potřeby svého dítěte. Je však několik důležitých zásad, na které by při tvorbě dětského pokoje měli myslet vždy. Jaké jsou tyto zásady?

Jak vybavit dětský pokoj?

Jak vybavit dětský pokoj?

Dětský pokoj může vyrůstat společně s vašim potomkem. Existují sestavy nábytku, které lze podle aktuálních potřeb vašeho dítěte obměňovat a přestavovat až do doby, než nakonec vylétne z hnízda. Byť jen na vysokoškolskou kolej...

Velké starosti s nejmenšími

Velké starosti s nejmenšími

Dětský pokoj je zcela unikátní místností. Pro dítě představuje to, co pro dospělého celý byt. Při zařizování dětského útočiště se proto musíme co nejlépe vcítit do dětských potřeb, které se mění s tím, jak se dítě vyvíjí a roste.
Abychom nemuseli každé dva až tři roky vybavení dětské pokoje kompletně měnit, je třeba už na začátku vsadit především na funkčnost a jednoduchost.

Nedosáhnu na stůl. Co s tím?

Nedosáhnu na stůl. Co s tím?


Pokud máte doma malé batole, které se již dokáže samo posadit a vydržet v této poloze alespoň 15 až 30 minut, je právě nejvyšší čas pro pořízení vysoké jídelní židle umožňující pohodlné a bezpečné krmení dítěte u rodinného stolu.
Výrobci tento speciální kus dětského nábytku neustále zdokonalují a jejich nabídka uspokojí i nejnáročnější praktické a designové požadavky.

Jak správně vybavit dětský pokoj

Jak správně vybavit dětský pokoj

Po třetím roce života se u dítěte již naplno rozvíjí fantazie. Dokáže se delší dobu soustředěně věnovat jedné činnosti a jeho nároky na prostor a dostatek soukromí rostou. Dětská postýlka je mu těsná a mělo by jí už definitivně opustit. Poradíme Vám, jak zařídit dětský pokoj, aby se v něm mohlo dítě zdravě fyzicky a duševně vyvíjet.

Připravte dětem bezpečný domov

Připravte dětem bezpečný domov

Očekáváte-li narození potomka, stojíte před problémem, jak co nejpraktičtěji přizpůsobit své bydlení jeho potřebám a přáním. V prvních třech letech života bude dítě zcela odkázáno na Vaši neustálou péči a přítomnost a je tedy předčasné zařizovat pro něho vlastní dětský pokoj. Jeho útočištěm bude prakticky celý byt, kde Vás bude stále následovat a vyžadovat Vaši pozornost.
Musíte zajistit především jeho bezpečnost.