Jak vybírat okna?

Jak vybírat okna?

Do oken investujeme zpravidla jednou za život. Proto bychom tuto investici měli pečlivě zvážit a vybírání optimálních oken pro náš dům nepodcenit. Dnešní plastová okna můžeme bez nadsázky nazvat multifunkčními zařízeními, která svým uživatelům dovedou nabídnout vysoký standard.

Čím zasklít plastová okna?

Čím zasklít plastová okna?

Sklo významně rozhoduje o vlastnostech okna, ve kterém je umístěné. Představujeme typy zasklení nabízené významným českým výrobcem plastových oken - společností Otherm.

Jak udržovat nová plastová okna?

Jak udržovat nová plastová okna?

Plastová okna vyžadují minimální údržbu. Mnozí se však mylně domnívají, že jsou taková okna zcela bezúdržbová, což není pravda. Jak se tedy o plastová okna starat, aby své funkce plnila ideálně a vydržela nám co nejdéle? A jak s nimi bezpečně manipulovat?

Vyplatí se plastová okna?

Vyplatí se plastová okna?

Plastová okna se drží jednoznačně na spodním okraji cenového spektra moderních otvorových výplní. Plastová okna jsou minimálně o 1/3 levnější než srovnatelná dřevěná okna a dokonce o 1/2 levnější než kvalitní hliníková okna. V porovnání s moderními dřevěnými (EURO) či hliníkovými okny se tedy jedná o nejlevnější, ale zároveň velmi kvalitní, hodnotnou a komfortní variantu.