CPL laminát - ideální materiál pro dveře

CPL laminát - ideální materiál pro dveře

Mechanicky odolné dveře z CPL laminátu splní i ty nejnáročnější požadavky zákazníka. Oddělí od sebe prostory, působí esteticky, jejich povrch je v 13 příjemných dekorech dřeva a navíc odolají i vysokému namáhání, jsou průmyslově tvrzené. Vhodné jsou tedy nejen do bytů, ale i do veřejných a jiných prostor.

Kdo by se skla bál

Kdo by se skla bál

Sklo působí efektně v každém interiéru. Zapomeňte na sklo jako na pouhou výplň oken. Krásné a působivé jsou celoskleněné či prosklené dveře, stěny ze skla, které tvoří neviditelný nebo ornamentální předěl místností, nebo prosklené sprchové kouty.

Jak oživit interiér dveřmi

Jak oživit interiér dveřmi

Současným trendům prosvětlených prostorů jednoznačně nahrávají celoskleněné dveře nebo dveře se skleněnými prvky. Estetické možnosti skla vnesou nezaměnitelnou atmosféru. Jak vybrat ty pravé?

Moderní dveře drží krok s dobou

Moderní dveře drží krok s dobou

Vyberte si dveře podle moderních trendů jak v designu, tak použitém materiálu. A jaký typ dveří si můžete vybrat, jaké se dnes vyrábějí zárubně a kování a jak provádět pravidelnou údržbu a čistění?

Hezký interiér – základ příjemného bydlení

Hezký interiér – základ příjemného bydlení

Dnešní rychlá a moderní doba je ve znamení stavebního boomu a snad každý se snaží alespoň minimálně zlepšit své bydlení. Když už se pustíte do stavby či rekonstrukce, tak je třeba to vzít „od podlahy“.
Trh s podlahovými krytinami nabízí velkou škálu materiálů a povrchů. V poslední době se však stává velmi žádanou krytinou nové provedení PVC společnosti Forbo nabízené pod označením NOVILON.