Vsaďte na stavební systém - EKOPANELY

Vsaďte na stavební systém - EKOPANELY

Ekopanely šetří náklady na materiál a čas potřebný k montáži. Přitom se mohou pyšnit výbornými izolačními vlastnostmi a suchou výstavbou, čili výstavbou bez zbytečné technologické vlhkosti. Jsou mechanicky pervné, odolné proti průrazu a mají vysokou požární odolnost.

Přednosti staveb ze slámy?

Přednosti staveb ze slámy?

Moderní zpracování slámy přináší využití i v oblasti stavebních materiálů. Atraktivní parametry a příznivá cena přírodního materiálu – to vše představují ekopanely, vyrobené ze slámy.

8 hlavních důvodů, proč právě EKOPANELY

8 hlavních důvodů, proč právě EKOPANELY

Chcete uvnitř svého domu zdravotně nezávadné prostředí s čistým vzduchem a ideálním mikroklim? A přitom postavit z ekologicky nezávadných a šetrných materiálů, uspořit a ještě využít všech výhod, které ekopanely ze dřeva či ovčí vlny skýtají? Předkládáme

Jak stavět chytře a ekologicky

Jak stavět chytře a ekologicky

Plánujete stavební úpravy interiéru, přestavbu podkroví či dokonce rekonstrukci průmyslového objektu ve své firmě? Pokud ano, neměly by vaší pozornosti uniknout informace o novém stavebním systému z ekopanelů. I když se v České republice ekopanely vyrábějí teprve od roku 1999, ve světě mají již více jak padesátiletou tradici.
Domy ve Velké Británii, Švédsku, Nizozemí či Austrálii vystavěné z ekopanelů v letech 1945 až 1965 jsou plně funkční dodnes.