Zapojte myčku do chytré domácnosti

Zapojte myčku do chytré domácnosti

Mytí nádobí už nemůže být snazší! AEG uvádí na trh novou produktovou řadu myček s konektivitou, které můžete ovládat pomocí mobilní aplikace a zapojit je tak do své chytré domácnosti. Díky tomu budete mít neustále přehled o procesu mytí, i když se budete nacházet mimo domov. Chytré ovládání myčky vám navíc ušetří čas i peníze a prodlouží její životnost.

Víte, jak správně naskládat nádobí do myčky?

Víte, jak správně naskládat nádobí do myčky?

I rutinní činnost, kterou provádíte několikrát za den, jako je skládání špinavého nádobí do myčky, má určitá pravidla. Každý kus nádobí má totiž v myčce vyhrazené své místo. Když myčku správně naplníte, prodloužíte tím životnost nádobí a zároveň zvýšíte kvalitu mycího procesu. Myčky Electrolux vám přinášejí chytré vychytávky, díky kterým vám organizace nádobí v myčce nebude zbytečně přidělávat starosti.

Zaměřte se na chladničku

Zaměřte se na chladničku

V kuchyni se odehrává velká část rodinného života. Víte ale, že kuchyně je také spojována s chováním, které škodí nám i naší planetě? Řada z nás se totiž nevyhne plýtvání potravinami. Proto vám přinášíme několik tipů, jak se v kuchyni chovat zodpovědněji a dělat tak něco pro sebe i pro planetu.