Tradiční luxfery znovu objeveny

Tradiční luxfery znovu objeveny

Tradiční materiál v novém kabátě. To jsou moderní luxfery, znovu objevené architekty zejména pro své výjimečné vlastnosti.

Když luxfery nepropustí teplo

Když luxfery nepropustí teplo

Název luxfera u nás doslova zlidověl jako označení skleněné tvárnice. Ovšem i luxfery mohou dnes dosahovat výborných tepelně izolačních vlastností.

Luxfery, které izolují teplo

Luxfery, které izolují teplo

Luxfery dnes zažívají renesanci a při jejich nádherném vzhledu se tomu nelze divit, dokonce dokážou izolovat teplo. Dejte luxferám zelenou.

Luxfery & Design - navštivte nový showroom

Luxfery & Design - navštivte nový showroom

Nechte se inspirovat tradičními skleněnými tvárnicemi – luxferami, ale ve zcela novém kabátě. Skleněné tvárnice v posledních letech zažívají obrovský návrat a renesanci. Dříve sice byly oblíbené hlavně pro svou funkci – přivádět do prostor světlo, aniž by bylo dovnitř vidět. Dnes však plní i významnou roli estetickou.

Představujeme novinky mezi luxferami

Představujeme novinky mezi luxferami

Odradila vás od použití skleněných tvárnic - luxfer, plánovaných při stavbě či rekonstrukci bytu, rodinného domu, tepelná propustnost a špatný koeficient prostupu tepla? Chtěli jste při realizovaném projektu použít nízkoenergetický materiál a skleněné tvárnice nesplňovaly vaše požadavky? Nyní už je tato skutečnost minulostí.

Luxfery vnesou do vašeho života světlo

Luxfery vnesou do vašeho života světlo

Tradiční luxfery změnily nejen tvář a probarvili se, umožňují však i moderní technologie výstavby, realizaci stěn dle vlastních představ o kombinaci barev a dokonce osvětlení led diodovými páskami. Když světlo a fantazie, pak luxfery.

Luxfery, barevná symfonie plná světla!

Luxfery, barevná symfonie plná světla!

Luxfera je nejen tradiční způsob prosvětlení bytových i nebytových prostor, je však stále živější a oblíbenější. Důvodem je dnešní široká variabilita nabídky luxfer. Ostatně, přesvědčte se sami.

Luxfery v bytě

Luxfery v bytě

Jak skloubit požadavek na oddělení prostoru s požadavkem na vzdušný prostor s dostatkem světla? Odpovědí budou různé aplikace stavebního skla ať už skleněné tvárnice, tabulové sklo osazené v hliníkových rámech nebo různé typy elegantních, bezrámových řešení. Tradiční skleněné tvárnice - luxfery jsou na našem trhu známé několik desítek let a jejich používání bylo rozšířené ve všech typech výstavby. V minulých letech však pod dojmem nepromyšleného a nevábného použití luxfer v období reálného socialismu, došlo k potlačení tohoto jistě zajímavého stavebního prvku.

LUXFERY - je to možné i bez malty

LUXFERY - je to možné i bez malty

Tradiční luxfery jsou na našem trhu známé několik desítek let a jejich používání bylo rozšířené ve všech typech výstavby. V minulých letech však pod dojmem nepromyšleného a nevábného použití luxfer v období reálného socialismu, došlo k potlačení tohoto jistě zajímavého stavebního prvku.