Podlahy Tarkett mají nový spoj 5G

Podlahy Tarkett mají nový spoj 5G

Silné partnerství podlah Tarkett a revolučního systému zamykání značky Välinge přináší dokonalejší pokládku podlahy. Klíčem k jednoduchému, snadnému a přitom pevnému spojení je patentovaný spoj 5G.

Podlahové inspirace značky Tarkett<SUP>®</SUP>

Podlahové inspirace značky Tarkett®

Kvalita a krása jako samozřejmost, to jsou podlahové inspirace značky Tarkett®. Představujeme vám řady Epoque, Salsa a Viva, jejich povrchové úpravy a systémy T-lock a Utra Lock. Za zmínku stojí i laminátové podlahy této značky, které jen těžko rozeznáte od dřevěných.

Víc než jen podlaha

Víc než jen podlaha

Tarkett® je jedním z nejvýznamnějších výrobců parketových podlah. Disponuje velmi širokou nabídkou druhů dřeva a jeho povrchových úprav. Bez ohledu na to, který typ podlahy si vyberete, dostanete dřevěnými podlahami TARKETT® vždy to nejlepší.

Nová kolekce laminátových podlah

Nová kolekce laminátových podlah

Norská společnost ALLOC patří k předním evropským výrobcům laminátových podlah. Na český trh právě přichází jejich inovativní novinka – velkoplošné lamely ALLOC XL.

Podlaha s pevnou strukturou

Podlaha s pevnou strukturou

Hledáte-li komfortní, spolehlivou, odolnou a pevnou podlahu, která zároveň dodá místnosti charakter i nezaměnitelné kouzlo, inspirujte se v provedeních podlah s pevnou vnitřní strukturou Alloc Original.

Laminátové podlahy získávají velkou oblibu

Laminátové podlahy získávají velkou oblibu

Laminátová podlaha je vhodnou volbou podlahové krytiny. Mnoho lidí si však myslí, že laminát je umělina. To je však omyl. Laminátové podlahy se vyrábějí ze slisovaných dřevěných vláken a u těch nejdražších je dokonce možné nechat si na zakázku vyrobit i vlastní vzory.

Diktát laminátu v podobě podlah ALLOC

Diktát laminátu v podobě podlah ALLOC

Chcete podlahu, se kterou se jednou budete smět z podnájmu i přestěhovat do svého? A nebo podlahu tak trvanlivou, že se nebude muset bát ani drápů vašich domácích mazlíčků?

Kvalita a kouzlo korkové podlahy II. díl

Kvalita a kouzlo korkové podlahy II. díl

Vhodné kombinování různých přírodních materiálů působí nádherně a dokáže zútulnit celý byt. Takovou vhodnou variací se stává kombinace dřevěné a korkové podlahy. Dřevěné podlahy jsou spolehlivou přírodní klasikou, nicméně ještě výhodnější kvalitativní vlastnosti má korková podlaha. Pokládá se na rovný, hladký, suchý podklad a při dobré údržbě a optimální povrchové úpravě spolehlivě slouží řadu let. Podlaha se nepropadá a díky svému čistému nadčasovému přírodnímu vzhledu s jemnou nepravidelnou kresbou se hodí do jakékoliv místnosti. Dokonce i do koupelen a to díky nenasákavosti korku.

Jak začít pěkně od podlahy?

Jak začít pěkně od podlahy?

Zařizujete si nový byt, dům a řešíte, jakou podlahovou krytinu zvolit?
Není to zas až tak jednoduché. Ne snad proto, že by nebylo z čeho vybírat, ale právě naopak. Jak se v této bohaté nabídce správně orientovat se vám pokusíme poradit radami přímo od odborníků a zároveň vám nabídneme i aktuální novinky.