Zpříjemněte si život zimní zahradou

Zpříjemněte si život zimní zahradou

V zimní zahradě si prodloužíme slunné chvilky uprostřed příjemné zeleně. Byť bude venku zuřit zima a naši zahradu pokryje bílá sněhová peřina, budeme se na to všechno dívat z příjemně vyhřáté a ozeleněné zimní zahrady.

Okna na celý život?

Okna na celý život?

Plánujete koupi nových oken a chtěli byste taková, co vás přežijí? Zamyslete se nad okny, která jsou sice dřevěná, z vnější strany je však před klimatickými vlivy chrání hliník. Tato okna jsou navíc velmi vhodným řešením i pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Výběr skla pro zimní zahradu

Výběr skla pro zimní zahradu

Zimní zahrady poskytují příjemné útočiště, kde si můžete vychutnávat sluneční paprsky v době, kdy za okny již panuje chladné počasí. Kromě toho vám zimní zahrada ušetří peněženku za vytápění. Oáza pro astmatiky je dalším z argumentů mluvících pro zimní zahradu. Čerpat síly a dýchat vlhký vzduch prospěje i těm, kdo trpí záněty průdušek. Pokud vás argumenty přesvědčily, pojďte se s námi podívat, jak důležité je zasklení zimní zahrady.

Dopřejte si masáž po celý rok ve vlastním SPA

Dopřejte si masáž po celý rok ve vlastním SPA

Spa znamená v překladu domácí lázně nebo také volně přeloženo vířivý bazén. Takovýto bazén můžete umístit do kuchyně, zimní zahrady, dokonce i do obývacího pokoje. Ideální je však na zahradu či terasu, kde jej nejlépe oceníte po celý rok. Využít jej můžete totiž nejen v létě, ale také v zimě bez ohledu na počasí. Užít si tak můžete nejenom romantické letní noci plné hvězd, ale i ty zimní, které mohou být ještě umocněny poletujícími vločkami.

Čistou vodu v bazénu zaručí písková filtrace

Čistou vodu v bazénu zaručí písková filtrace

S prvními slunečními paprsky nás obvykle přepadne myšlenka zchladit své tělo v zahradním bazénu. Ještě před prvním koupáním je však třeba vodu dostatečně připravit na celou letní sezonu. K jejímu vyčištění se kromě různých chemických látek používá mechanické čištění prostřednictvím různých filtračních zařízení.
Jako nejpoužívanější typ filtračního zařízení označují výrobci tak zvanou pískovou filtraci.