HELUZ vyhlásil soutěž Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Společnost HELUZ, výrobce cihel s nejlepšími tepelně izolačními vlastnostmi na trhu HELUZ FAMILY 2in1, předložila veřejnosti další zajímavou soutěžní výzvu. „Vyfoť teplo“ teplo je soutěží, v níž se fantazii meze nekladou, a tak odborná porota se podobně jako při projektu „Vyfoť zvuk“ určitě dočká dalších pozoruhodných i rozkošných snímků. Vstupenkou do soutěže společnosti HELUZ „Vyfoť teplo“ o goretexovou bundu a další zimní oblečení značky Tilak je fotografie zachycující moment evokující teplo. Fotografii je třeba přihlásit do 31. ledna 2019 stránkách www.heluz.cz/cs/soutez-vyfot-teplo a na facebookovém profilu Heluz již nyní uvidíte soutěžní snímky.

Vítězem zimní soutěže „Vyfoť teplo“ se stane soutěžící, jehož fotografie bude odbornou porotou vyhodnocena jako nejlepší, nejzajímavější nebo nejvtipnější. „Hledáme fotku, která hřeje. Je jen na soutěžících, jestli to pro ně bude svíčka, krb, chilli papričky, nebo něco úplně jiného,” říká k zadání Andrea Stejskalová, manažerka marketingu společnosti HELUZ. Hřejivou odměnou pro vítěze bude nepromokavá goretexová bunda a další zimní oblečení české špičkové outdoorové značky Tilak.
'Vyfoť teplo'
'Vyfoť teplo'

V létě se fotil zvuk

Soutěží „Vyfoť teplo“ navazuje společnost HELUZ na svůj úspěšný letní projekt „Vyfoť zvuk“, kterým podpořila prezentaci cihelného bloku HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená - první kompaktní broušené AKU cihly sendvičové skladby cihla - minerální vlna - cihla se vzduchovou neprůzvučností Rw=57 dB. Tato cihla svými akustickými parametry významně přispívá ke zvýšení komfortu bydlení. Vítězem letní soutěže „Vyfoť zvuk“ se stal Petr Daněk za fotografii „Dialog“.

Pravidla soutěže: https://www.heluz.cz/files/442db45c03c900fe1daa545d5330e32e.pdf
Vítěz soutěže 'Vyfoť zvuk', Petr Daněk
Vítěz soutěže 'Vyfoť zvuk', Petr Daněk
HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Poslat poptávku