Jaké zvolit vchodové dveře? Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Pokud stavíte či rekonstruujete, otázka po vhodných dveřích je jednou z mnoha, které je zapotřebí vyřešit. Vstupní dveře by měly splňovat požadavky nejen na zabezpečení, ale ochránit dům také před hlukem zvenčí a zajistit tepelnou izolaci. Samozřejmostí by měla být protipožární certifikace a certifikát bezpečnostní třídy. V případě, že dveře splňují nejlépe 3. či 4. bezpečnostní třídu, jedná se o dveře bezpečnostní. 

Neméně důležitý je také design, který si můžete sladit s fasádou či interiérem. Standardní povrchovou úpravou je laminát, speciální exteriérový povrch H-Dex či dýha nebo povrchy z masivního dřeva. Doporučujeme Vám bezpečnostní dveře NEXT, které lze designově doladit opravdu k čemukoliv - atypické dřeviny, nerez povrchy, barevné povrchy, nebo kombinace dřevo - kov. Vycházíme vstříc zákazníkovi, a pokud je to jen trochu možné, hledáme společně to nejlepší řešení. Samozřejmostí jsou prosklené varianty, dvoukřídlé dveře či dveře se světlíky.
Příznivci minimálního designu a moderních trendů dávají přednost bezfalcovému řešení, které umožňuje skrýt panty a využít vnitřní plochu dveří jako součást interiéru. Takové dveře mají skryté zárubně, a proto je můžete sladit opravdu s čímkoliv.
Pro takové dveře pak naleznete i množství zajímavých doplňků, které dále zvyšují uživatelský komfort. Hojně využívaná bývá kamera v kukátku, ale do popředí se dostávají i další doplňky, jako je ovládání dveří pomocí čtečky otisků prstů. 
Vchodové dveře NEXT
Vchodové dveře NEXT
Čtečka otisků prstů je vhodná i do venkovního prostředí
Čtečka otisků prstů je vhodná i do venkovního prostředí
Kamera a kukátko Veria 5090
Kamera a kukátko Veria 5090
Vchodové dveře NEXT
Vchodové dveře NEXT