Jak na kvalitní pojištění domácnosti?

Jak na kvalitní pojištění domácnosti?

Náš domov je místem, které si musíme chránit. Je naším útočištěm, kam se každý den vracíme, cítíme se tam bezpečně, scházíme ses našimi nejbližšími. Aby nám doma ale bylo dobře, musíme si domov zařídit tak, aby byl útulný. Jak jinak toho dosáhnout než investicí do věcí, které se nám líbí a potřebujeme je? Jde však o investici, o kterou nechceme přijít. Abychom ochránili alespoň vložené finance, pak bychom si měli domácnost pojistit.

Jak chytře nastavit pojištění domácnosti

Jak chytře nastavit pojištění domácnosti

Ve zprávách poměrně často zazní, že někomu vyhořel dům kvůli zkratu v kuchyni, tu se dočteme v novinách, jaké další neštěstí někoho potkalo. Bojíte se o svoji investici do domácnosti a jejího vybavení? Chcete mít jistotu, že kdyby se stala nějaká nešťastná nehoda i vám, budete si moci pořídit nové vybavení? Svoji domácnost si dobře pojistěte.

5 tipů, jak dobře pojistit nemovitost

5 tipů, jak dobře pojistit nemovitost

Patříte ke šťastlivcům, kteří vlastní nemovitost a chcete se o ni dobře postarat? Jste rádi o krok napřed a nechcete se nechat ničím a nikým zaskočit? Nemovitost je poklad, o který je třeba pečovat a chránit ho, proto si ji pojistěte.

Jak pojistit domácnost online?

Jak pojistit domácnost online?

Každý má někde svůj domov. Místo, na kterém mu záleží a kam se rád vrací. Může to být váš rodný dům, byt, ve kterém žijete se svou partnerkou a dětmi, nebo úplně jiné místo. Všechna tato místa ale mají něco společného. Máte tam svoje věci, na kterých vám záleží a je to místo, ke kterému máte citovou vazbu. Ochraňte ho.

Kdy pojistit stavbu a jak na to?

Kdy pojistit stavbu a jak na to?

Plánujete stavbu vlastního domečku? Nebo už dokonce stavíte? Víte, že jedním z prvních kroků, kromě položení základního kamene, by mělo být pojištění stavby?