Dopřejte si klidný spánek v harmonické ložnici

Dopřejte si klidný spánek v harmonické ložnici

Vybavujete svou ložnici? Určitě nešetřete na jejím vybavení, především pak na posteli, která by měla umožnit kvalitní a vydatný odpočinek. Důležité jsou však i úložné prostory a vůbec váš celkový dojem z pohodlného bydlení ve svém soukromém, intimním prostoru.

Jak zařídit dětský pokoj?

Jak zařídit dětský pokoj?

Zařizování dětského pokoje je pro rodiče vždy tvrdý oříšek. Děti rostou a jejich nároky se mění každý rok. Rodiče by měli brát v úvahu především individualitu a potřeby svého dítěte. Je však několik důležitých zásad, na které by při tvorbě dětského pokoje měli myslet vždy. Jaké jsou tyto zásady?

Kanapa - posaďte se!

Kanapa - posaďte se!

Sháníte novou sedací soupravu a kladete přitom důraz na kvalitu zpracování a dokonalý design? Slovenské sedačky Kanapa vám nabídnou obojí a navíc, jejich cena vás, ve srovnání s jinými drahými značkami, velmi příjemně překvapí.

I malá kuchyň skrývá velké možnosti

I malá kuchyň skrývá velké možnosti

Pokud plánujete novou kuchyň a bojujete s každým kouskem místa, nezoufejte. I malá kuchyň může poskytnout dostatek úložných prostorů, pohodlné zázemí a navíc se v takové kuchyni zbytečně nenaběháte...

Rozhodnout se pro správnou sedací soupravu?

Rozhodnout se pro správnou sedací soupravu?

Výběr nové pohovky není v současné obrovské nabídce žádný problém. Na trhu je velké množství značek, které se liší nejen cenou, ale i kvalitou, a je tedy vhodné si předem ujasnit, co od takové pohovky očekáváme. Sedací souprava je hlavní doplněk vašeho obývacího pokoje, a proto je nutné zaměřit se především na to, aby dobře ladila s ostatním vybavením pokoje i celého bytu.

Trendy v moderní kuchyni?

Trendy v moderní kuchyni?

Při vybírání kuchyně stojí na samém začátku otázka: „Jaká vlastně má být?“ Možností existuje přirozeně více, záleží na vkusu a představách majitele. Přinášíme několik tipů na kuchyň, která odpovídá současným trendům. Naprosto viditelným trendem je snaha, aby se zóna pracovní a obytná vzájemně prolínaly. Prolnutí těchto sektorů je dnes snadnější, než by se zdálo, protože současný trend nahrává jednoduchým až strohým tvarům a hladkým plochám. Trendy jsou kuchyně moderní – účelnost a elegance zatlačily útulnost a rustikálnost do pozadí. Výhodou je, že nejste vázáni pouze tím, co nabízí výrobce. Naopak, máte možnost uplatnit individuální vkus a přání. Každá kuchyň tak může být originálem a to ve všech cenových relacích.