Video: jak si vybrat klimatizaci a jak probíhá její montáž
Play

Video: jak si vybrat klimatizaci a jak probíhá její montáž

Nevíte si rady s výběrem správného typu klimatizace? Stále váháte, která je tím pravým řešením pro váš byt či dům? Pokud vás zajímá, jak montáž klimatizace probíhá, ve videu níže vás provedeme celým procesem. Můžete se podívat na instalaci dvou různých druhů klimatizací v odlišných podmínkách. Jedna slouží pro chlazení a topení v rodinném domě, druhá v podkrovním bytě.

VIDEO: Návrh a montáž tepelného čerpadla
Play

VIDEO: Návrh a montáž tepelného čerpadla

Přemýšlíte nad instalací tepelného čerpadla? Zajistíme vám kompletní návrh zdarma a montáž, včetně vyřízení dotací. Nechte se provést celým procesem snadno a bez starostí.

Jak si ohřát vodu v bazénu

Jak si ohřát vodu v bazénu

Ohřátím bazénové vody prodloužíme koupací sezónu a z bazénu, jinak jen sezónního vybavení zahrady, učiníme společníka minimálně na polovinu roku.

Aquatermic - tepelné čerpadlo s dotací

Aquatermic - tepelné čerpadlo s dotací

Pro veškerá tepelná čerpadla platí, že k získání tepelné energie využívají nejdostupnější alternetivní zdroje – zemi, vodu a vzduch. Zaostřili jsme na výkonná telená čerpadla vzduch – voda Aquatermic, při jejichž pořízení můžete žádat o dotaci z programu Zelená úsporám.

Postavte se letním vedrům s klimatizací

Postavte se letním vedrům s klimatizací

Také vás překvapil rychlý nástup téměř letních teplot? Nenechte se zaskočit vedry, která teprve přijdou, a včas si domů či do kanceláře pořiďte klimatizaci. Nasadíte na horké počasí tu nejúčinnější zbraň!

Specialista jménem INVERTER

Specialista jménem INVERTER

Klimatizace dnes tvoří neodmyslitelnou součást našeho života. Setkáváme se s nimi v kancelářích, obchodech či restauracích. Standardem se stává již i v automobilech a v posledních letech se začíná objevovat konečně také v domácnostech.
I když by se dalo předpokládat, že na systému klimatizace již není co zlepšovat, přesto se na trhu objevuje novinka jménem inverter.

Komfort znamená i úspory

Komfort znamená i úspory

Letošní léto nám dokázalo, že umí být tropicky horké, ale i nepříjemně chladné. Zajištění příjemného prostředí v kancelářích i obchodech pomáhá v obou těchto extrémech klimatizace. Při jejím pořizování je důležité brát v potaz několik základních informací.
Je všeobecně známo, že klimatizace je zařízení, které zajišťuje ideální teplotu v daném prostředí. Méně známá už je technologie samotná, která se k zajištění ideální teploty používá. Obecně se dá říct, že klimatizace odebírá energii z okolního vzduchu, kterou se daná teplota díky přenosovému médiu (chladivo nebo voda) přenáší do vnitřní jednotky klimatizace a ta vzduch distribuuje dále do místnosti.

Příjemné koupání od jara do podzimu

Příjemné koupání od jara do podzimu

Mít vlastní bazén je pro mnoho lidí dnes už splněným snem. Léto je však u nás celkem krátké a někdy se ani ve dvou nejteplejších měsících voda neohřeje na dostatečně příjemnou teplotu, abychom bazén mohli plně využívat.
Existuje samozřejmě řada možností jak tento problém řešit a sezónu si tak prodloužit, ale zastřešení bazénu či pořízení solárních panelů je relativně nákladné a často nepříliš estetické řešení. U solárních panelů jsme navíc závislí na době slunečního svitu. Co tedy s tím?

Nejlevnější ohřev vody v bazénu

Nejlevnější ohřev vody v bazénu

Bazény se stávají vyhledávanými doplňky našich domovů. Pořídili jste si vysněný bazén a chtěli byste se koupat již na jaře?
Připravujete právě bazén na letní sezónu a toužíte mít vodu co nejdříve příjemně teplou na koupání? Chcete využívat bazén i když je sluníčko na pár dní pod mrakem?
Jednoduchou odpovědí na tyto otázky je instalace zařízení na ohřev vody v bazénu, pomocí něhož vytouženou koupací sezónu až ztrojnásobíte!