Vybavte novou kuchyň značkovými spotřebiči

Vybavte novou kuchyň značkovými spotřebiči

Vybavujete novou kuchyň a potrpíte si na kvalitní a úsporné kuchyňské spotřebiče, vybavené těmi nejmodernějšími technologiemi, s propracovaným a příjemným designem a možností vestavby do kuchyňské linky? Vyzkoušejte jednoho z předních výrobců nejen bílé techniky, osvědčenou značku Blomberg.

Nesnášíte vysávání ? Svěřte to robotovi.

Nesnášíte vysávání ? Svěřte to robotovi.

Převratná novinka mezi pomocníky v domácnosti iRoboti ROOMBA a SCOOBA dovedou podlahu vašeho bytu až z 98% vyčistit sami. Přitom je stačí jen zapnout a sami si zapamatují i silněji znečištěná místa, kam se budou neustále vracet. Vyberte si svého iRobota v nové provozovně firmy GAPA - IN.

Digestoře - nezamořte byt vařením

Digestoře - nezamořte byt vařením

Šikmé nástěnné digestoře jsou výkonné, elegantní a na pohled příjemné. Především nás však nijak neomezují v pohybu. Digestoř nemusí být jen nezbytnou technickou součástí kuchyně, ale i objektem příjemným pro oko a nepřekážejícím tělu.

Úsporné varné desky FAGOR

Úsporné varné desky FAGOR

Zařizujete kuchyň? Tedy prostor, který bude srdcem domácnosti a chcete, aby jeho vybavení bylo opravdu kvalitní, moderní a s maximálním ekonomickým provozem?

Indukční varné desky

Indukční varné desky

Současnému trendu – čím více investujeme do zařízení, tím větší budou naše další úspory prostřednictvím používání tohoto spotřebiče - odpovídá i nabídka indukčních varných desek. V čem spočívají úspory a kolik energie doopravdy ušetříme? Pojďme se podívat na některé informace o nejmodernějším způsobu ohřevu pomocí elektrické energie. Jaké mají indukční varné desky výhody a vyplatí se nám taková investice vůbec?

Novinky v žehlení

Novinky v žehlení

Ačkoliv žehlička patří ke spotřebičům s bohatou minulostí, její vývoj rozhodně nestagnuje. Stále se objevují rozmanité funkce pro zdokonalení žehlení. Pojďme se podívat i na vývojový stupeň v evoluci žehliček. V čem se skrývá rozdíl mezi klasickou napařovací žehličkou a trendovou variantou s generátorem? Které základní funkce musí žehlička mít a z jakých „vychytávek“ můžeme vybírat?