V čem je polykarbonát lepší než sklo?

V čem je polykarbonát lepší než sklo?

Potřebujete spolehlivě zasklít průmyslový objekt, skleník, zimní zahradu či venkovní bazén? Čím dál tím častěji se v těchto případech používá odolný polykarbonát.

Palubové podlahy pro byt i terasu

Palubové podlahy pro byt i terasu

Palubové podlahy jsou vyrobené z materiálu, který spojil výhodné vlastnosti dřeva a PVC. Není třeba je jakkoli povrchově upravovat a složitě udržovat. Vhodné jsou do bytu i na terasy, cestičky po zahradě a kolem bazénů. Přečtěte si o nich víc a inspirujte se konkrétními ukázkami.

Světlo v každém koutě díky světlovodu

Světlo v každém koutě díky světlovodu

Jak dostat sluneční svit do atypicky řešených podkrovních místností, kam není možné umístit klasické střešní okno? Jednoduchým řešením jsou světlovody Solatube.

Podzim je čas pro skleníky

Podzim je čas pro skleníky

Pokud jste se rozhodli pořídit si na zahradu skleník, nečekejte s rozhodováním na jaro. Se stavbou skleníku je nejlepší začít právě na podzim. Ptáte se proč? S jarem začíná pěstitelská sezóna, která by se stavbou skleníku značně zkrátila.
Vlastnictvím skleníku získáte řadu výhod. Jednou z nich je, že ve skleníku se výrazně zlepší pěstební výsledky; ve volné přírodě bychom byli jinak závislí na přízni či nepřízni počasí. Dále se výrazně prodlouží vegetační období.