Nepodceňujte výběr vjezdové brány

Nepodceňujte výběr vjezdové brány

Brána bývá vizitkou rodinného domu. Jejímu výběru bychom proto měli věnovat dostatečnou pozornost. Někomu se mohou hodit klasické brány křídlové, jinému zase výsuvná brána na kolejničkách.

Největší výběr garažových vrat?

Největší výběr garažových vrat?

Vrata do garáže, musí především zabránit vnikání chladu a nežádoucích osob do budovy. Je však nutné věnovat velkou péči i venkovním nátěrům garážových vrat. Zvenčí bývají vystavené nepřízni počasí.

Jaký typ vjezdové brány zvolit?

Jaký typ vjezdové brány zvolit?

Brány posuvné nesené, posuvné pojezdové a otočné křídlové, to jsou hlavní typy vjezdových bran. Víte, podle čeho bránu vybrat a jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých mechanismů?

Garážová vrata pro privát

Garážová vrata pro privát

Garážová vrata jsou naprosto běžným estetickým i funkčním doplňkem privátních staveb. A vybírat je skutečně z čeho. Včetně specifických vlastností některých jejich typů ...

Vratové systémy firmy M D I Dráždil

Vratové systémy firmy M D I Dráždil

Firma M D I Dráždil (IČO 43313566) vznikla osamostatněním v létě roku 2000 na základě předchozích osmiletých zkušeností z práce v oboru otvorových výplní a především vratové techniky ve společnostech C.A.P., spol. s r.o. a ADVES s.r.o..
Firma převzala prostory a činnost původního zastoupení společnosti ADVES-RECORD s.r.o. v Husově ulici, v Českých Budějovicích a ve svých aktivitách se snaží zodpovědět požadavku trhu v oblasti vratových systémů, automatických dveří a speciálních otvorových výplní.
K tomu disponujeme dostatečným zázemím ve dvou areálech a dále vybavením pro realizace výrobků v privátním i průmyslovém sektoru. Z oblasti spolupracujících firem je potřeba v tomto úvodu vyzdvihnout spolupráci a zastoupení pro oblast Jižních Čech firmy LOMAX, předního výrobce vratových výrobků.
V následujícím textu si Vám dovolujeme představit výčet možných řešení vrat pro garáže, dílny i náročné průmyslové provozy.