Při zařizování koupelny je výběr sprchových zástěn zásadním krokem, který ovlivní praktickou funkčnost tohoto prostoru. Jednou z významných možností na trhu jsou sprchové zástěny z řady DIVERA, které byly navrženy s důrazem na kvalitu, funkčnost a flexibilitu.

Elegance a nadčasovost v jednom

Sprchové zástěny DIVERA jsou výsledkem nejnovější inovace od společnosti SanSwiss a nabízejí unikátní kombinaci komfortu a funkčnosti. DIVERA se dokáže přizpůsobit prostoru koupelny a dodat jí jednoduchou eleganci, která se snadno integruje do stávajícího interiéru. Bez ohledu na to, zda preferujete klasickou sprchovou zástěnu nebo rohový sprchový kout, DIVERA nabízí široké možnosti v plánování vaší koupelny.

Komfort na prvním místě

Ergonomické madlo na sprchových dveřích DIVERA zajišťuje pohodlné otevírání a zavírání, což je velmi důležité pro každodenní používání. Kromě toho má sklo sprchových zástěn antiplakovou úpravu, která usnadňuje jejich čištění a udržování v optimálním stavu.

Variabilita a modulárnost

Sprchové zástěny DIVERA nabízejí modulární strukturu a širokou škálu možností. Skládají se z křídlových i posuvných dveří, které lze kombinovat s variabilními pevnými nebo bočními stěnami. Tímto způsobem můžete vytvořit základní varianty sprchového koutu, které odpovídají vašim potřebám a designovým preferencím.

Inovace a komfort

DIVERA je řada sprchových zástěn, která splňuje veškeré moderní požadavky na sprchový kout. Je inovativní a konstrukčně jednoduchá, což přináší komfort a jednoduchou možnost přizpůsobit se prostoru koupelny.