Novinky italské stínící techniky Corradi Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Corradi, původně rodinná firma ze severu Itálie, je inovátorem v oboru pohyblivých pergol díky patentovanému systému posuvné střechy Impact.

Produktová řada Pergotenda nabízí ucelené portfolio pergol s elektricky ovládanou střechou, která umožňuje během krátké chvíle otevřít pergolu a získat tak pouze jednoduchou vzdušnou konstrukci, která působí lehce ve venkovním prostředí.

Hliníkové i dřevěné pergoly jsou navrženy s italskou invencí tak, aby jednoduše dokázaly vytvořit na terase či zahradě prostředí, které si zákazník okamžitě zamiluje. Designové stínění od Corradi je tak ideálním řešením pro oživení jakéhokoliv venkovního prostoru.

Bližší informace o produktech Corradi naleznete na webu www.corradi.eu

Zdroj: www.hella.info
Stínící technika Corradi
Stínící technika Corradi

Nové produkty italské značky Corradi v portfoliu HELLA

Pergotenda® Impact

Pohyblivá střecha Impact je základem všech pergol od společnosti Corradi. Pro existující konstrukce a atypická řešení (světlíky, slunolany) je speciálně navrženo několik systémů uchycení tak, abychom mohli efektivně zastínit jakýkoliv prostor až do šíře 13 metrů v jednom kuse.
Pergotenda® IMPACT
Pergotenda® IMPACT

Pergotenda® Millenium

Luxusní hliníková pergola Millenium v povrchové úpravě 'elox' je ideálním řešení pro vytvoření zimní zahrady nejen s pohyblivou střechou, ale i s uzavíratelnými boky.
Pergotenda® MILLENIUM
Pergotenda® MILLENIUM

Pergotenda® 120

Nejmasivnější dřevěná pergola PT 120 je koncipována jako samostatně stojící zahradní altán se souměrnými pohyblivými střechami. Za pomocí perfektně sladěného příslušenství v podobě venkovních závěsů a zábradlí lze vytvořit unikátní místo pro odpočinek.
Pergotenda® 120
Pergotenda® 120
HELLA stínící technika s.r.o. Poslat poptávku