Bezpečnostní kování, které překvapí i cenou

Bezpečnostní kování, které překvapí i cenou

Nové celoobvodové kování oken Titan AF sází na dlouhou životnost a bezpečnost první třídy již ve standardním provedení za dostupnou cenu. Znáte rafinovanou koncepci a řadu zdokonalení celoobvodových bezpečnostních kování?

Hliníkové dveře ochrání vaše domovy

Hliníkové dveře ochrání vaše domovy

Hliníkové vstupní dveře splní veškeré nároky na bezpečnost, požární odolnost, izolaci tepla i hluku rušné ulice. Jsou snadno používatelné a umožní v případě nebezpečí snadné opuštění domu. S vícebodovým zámkem (má tři západky) pak zabezpečují důležitou ochranu proti násilnému vniknutí do domu.

O co se zajímat, než si objednáme výměnu oken?

O co se zajímat, než si objednáme výměnu oken?

Okna jsou jedním z velmi důležitých stavebních výrobků. Proto je jim při jejich koupi třeba věnovat velkou pozornost. Vždy je to dlouhodobá investice, kterou musíme pečlivě uvážit. Pro okna platí dvojnásob známé přísloví ´Kdo rychle dává, dvakrát dává!´

Jaký materiál zvolit pro parapety?

Jaký materiál zvolit pro parapety?

Výměna oken je jednou z nejdůležitějších podmínek nutných ke zvýšení komfortu bydlení a ke snížení nákladů na teplo. S výměnou oken ale souvisí i parapety. Často nám poslouží k pohodlnějšímu výhledu z okna nebo si na ně můžeme odkládat věci. Svůj nezastupitelný účel plní však i parapety venkovní. O tom, jaké materiály k parapetům využít, jaké výhody a nevýhody z toho vyplývají, se vám dnes pokusíme poradit.

Připojovací spára otvorových výplní

Připojovací spára otvorových výplní

Při montáži oken a dveří se vždy setkáme s pojmem „připojovací spára otvorových výplní“. Jedná se o prostor, který se vyskytuje mezi zdivem a konstrukcemi jako jsou okna, dveře, prosklené fasády či střešní světlíky. Tento prostor by měl dosahovat podobných tepelně izolačních vlastností a trvanlivosti jako okolní konstrukce. Jaké jsou konkrétní požadavky na připojovací spáru?