Znáte výhody systému generálního klíče?

Znáte výhody systému generálního klíče?

Nejen pro větší pohodlí, ale i bezpečí, je určen systém generálního klíče. Menší množství klíčů, snadné odemykání a rychlejší zásah i v případě nenadálých havárií. Systém generálního klíče je přitom vhodný nejen pro firmy a administrativní objekty, ale i společné prostory bytových domů či pro domy rodinné.

Vyberte si ten správný trezor

Vyberte si ten správný trezor

Jak vybírat trezor podle obsahu, umístění, velikosti, uzamykání a bezpečnosti? Chraňte svůj majetek mnohem bezpečněji, než jen pomocí EZS svého domu, případně CCTV. Ideální je, když si zloděj nemůže nic odnést - díky TREZORU.

Mechanické zábrany odradí nezvané hosty

Mechanické zábrany odradí nezvané hosty

Blíží se prázdniny a čas dovolených. Každoročně je v tuto dobu prudký nárůst kriminality, zejména pak vykrádání bytů a domů. Velmi účinnou ochranou jsou mechanické zábrany, které pachatele většinou odradí a popřípadě zastaví. A jaké mechanické zábrany známe?

Nedejte jim šanci!

Nedejte jim šanci!

Protože se nám v redakci množí dotazy na téma zabezpečení, navštívili jsme jednu z firem, která se touto problematikou zabývá. Pan Václav Hájek, jednatel firmy PANDOR SAFE, odpovídá na naše a vaše otázky.

Jak zabezpečit byt nejen před dovolenou?

Jak zabezpečit byt nejen před dovolenou?

Statistiky každoročně upozorňují na nebezpečí vykradení bytu, které není zdaleka jen záležitostí letního období. Zabezpečení vašeho bytu věnujte pozornost průběžně celý rok. Návštěva zlodějů v bytě či domě nepřináší jen materiální škodu, ale i psychický šok, který je způsoben zásahem do soukromí, pocitem ohrožení a křivdy i ztrátou předmětů s osobní hodnotou. Odstraňováním následků a škod to končí, čím to však začíná? V prvé řadě předcházením „návštěvy“ vašeho domova nevítanými hosty.