Položte si plovoucí podlahu sami

Položte si plovoucí podlahu sami

Pokládka plovoucí podlahy svépomocí? Je to hračka. Projděte si ji s námi přehledně, krok po kroku. Zjistíte, že vystačíte s párem šikovných rukou a základním nářadím a pokud se váš manžel bude vykrucovat, článek mu také ukažte.

Plovoucí podlahy QUICK-STEP

Plovoucí podlahy QUICK-STEP

Hledáte-li kvalitní a dostupné řešení pro vaši podlahu, doporučujeme laminátové plovoucí podlahy. Pokud hledáte něco stylového, moderního a elegantního, pak vybírejte z progresivní řady podlah Quick-step. Ze zajímavých nesčetných dekorů (sukovitá borovice, bříza, ořech, indické jablko, bambus karamel) si vybere i ta nejnáročnější tchýně:-). Speciální povrchová úprava některých druhů dodá ještě autentičtější vzhled přírodní kresby dřeva nebo jiného vybraného materiálu, než jakýkoliv jiný typ podlah. Široká paleta nabídky vám umožní co nejpřesněji zrealizovat vaše sny a představy o perfektní, dokonalé a inspirativní podlaze.

Plovoucí podlaha? Jen do ní!

Plovoucí podlaha? Jen do ní!

Velmi moderní se v poslední době stala plovoucí podlaha. Oblíbená je především pro své dobré vlastnosti. Snadno se udržuje, je odolná a její instalace je rychlá. Za zmínku určitě stojí i její antialergické a antistatické vlastnosti.