Jakou barvu podlahy zvolit pro váš interiér?

Jakou barvu podlahy zvolit pro váš interiér?

Máte dilema, jakou barvu podlahy zvolit tak, aby dobře ladila s interiérem a vytvářela žádaný prostorový efekt? Nezapomeňte, že nejen na každou návštěvu, ale i na vás nejvíc zapůsobí souhra barev, až po nich tvary a proporce.

Odstraňte nevzhledný povrch schodiště

Odstraňte nevzhledný povrch schodiště

Schodišťový systém TOPSTEP vyřeší vaše problémy s nevzhledným povrchem stupňů nového i starého schodiště. Překvapí čistým vzhledem, masivní konstrukcí a možností obložit i podesty do rozměru až 120 x 300 cm.

Poznejte přednosti přírodních nátěrů

Poznejte přednosti přírodních nátěrů

S přírodními nátěry na dřevo řady OSMO si povrch dřeva ve vnitřních prostorách uchovává svůj přírodní charakter, je odolný vůči oděru a silně odpuzuje vodu i nečistoty. Poznejte přednosti přírodních nátěrů řady OSMO.

Kvalita a kouzlo korkové podlahy I. díl

Kvalita a kouzlo korkové podlahy I. díl

Soulad unikátních vlastností korkové podlahy vychází z přirozených vlastností korku. Čím to je, že korková podlaha výborně izoluje, nedegraduje, nestudí, nepropadá se, je odolná, nenasákává, nerozpadá se, není toxická a v neposlední řadě patří k vysoce ekologickým materiálům? Příroda poskytla korku exkluzivní schopnosti, které vám poskytnou spolehlivé služby nejen pro komfortní bydlení, ale i v průmyslových a komerčních prostorách. Čistý přírodní vzhled korku s charakteristickou jemnou kresbou se nám dnes nabízí v různých, kombinovatelných odstínech.

Umíte si vybrat podlahu?

Umíte si vybrat podlahu?


Máte již představu, po jaké podlaze byste chtěli chodit ve Vašem domě či bytě?
Podlaha vypovídá hodně o jejích uživatelích, proto ji vybírejte uváženě.
Měla by být dokonale řemeslně provedena a typ podlahy by měl být vybrán tak, aby měl uživatel z estetické i užitné stránky podlahy příjemný pocit.