V čem jsou gumové holínky lepší než PVC?

V čem jsou gumové holínky lepší než PVC?

Holínky najdou uplatnění jak při plnění pracovních povinností (oblast potravinářství, stavebnictví, obuv pro požárníky, zemědělce či lesníky), tak při volnočasových aktivitách (lovecké, rybářské či standardní holínky). Jaký je však rozdíl mezi tradičními pryžovými a novějšími holínkami z umělé hmoty?

Pracovní pomůcky na zahradě

Pracovní pomůcky na zahradě

Práce na zahradě přináší nejen radost, ale i různá úskalí. Proto bychom se měli chránit kvalitními pracovními pomůckami, které práci na zahradě ulehčí a zpříjemní. Jak je však nakoupit levně?

Jaké prádlo zvolit pro práci na zahradě?

Jaké prádlo zvolit pro práci na zahradě?

Funkční prádlo odvádí pot z těla a zajišťuje výbornou tepelnou regulaci a izolaci. Kvalitní materiály, ze kterých je prádlo vyrobeno, v zimě hřejí a v létě chladí. Vlastnosti funkčního prádla oceníme především při fyzické práci. Tak proč si nedopřát pohodlí nejenom při sportu, ve svém volném čase, ale také při práci na zahradě či stavbě.

Jak ochránit kutily při práci?

Jak ochránit kutily při práci?

Teplé letní měsíce přímo vybízejí k práci všeho druhu kolem našeho domu. Abychom si však v době dovolených mohli kromě kutilských činností užívat také zaslouženého odpočinku, je třeba myslet při práci na ochranu svého zdraví.
Takovou pomůckou, která nejen výrazně zvýší naši bezpečnost, ale zároveň přispěje k větší efektivitě práce, jsou pracovní ochranné pomůcky všeho druhu. Díky moderním výrobním technologiím a také vzhledem k využití kvalitních materiálů a textilií dnes prodejci nabízejí nepřebernou řadu různých ochranných oděvů či doplňků, které ochrání naše tělo doslova od hlavy až k patě.