Renovací vaše staré dveře prokouknou Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Nevyhazujte zbytečně nic, co ještě může sloužit a nekupujte zbytečně, co není nezbytně nutné. Nezatížíte příliš rodinný rozpočet a hodnota domu přitom vzroste. Takový způsob  zvelebování bytu či domu je ohleduplný k přírodě. Totéž platí i pro renovace zárubní, domovních i garážových dveří či schodiště. Vyhneme se složitému bourání a odvozu velkého množství starého materiálu, což nám jistě ušetří nervy i peníze. 

Renovace dveří

U dveři se ponechá pro další použití jádro z hodnotného materiálu, který je nepoškozen. Vnější část se obnoví. Takto je možné ,,zachránit“ i dveře ve velmi špatném stavu. Používají se materiály mechanicky odolné, nenaročné na údržbu a takové, které nevyžaduji pravidelné natírání. Jsou stálobarevné a odolné proti otěru. Barvy a dekory si zákazník vybírá ve vzorníku.

Nepořádku v bytě se nemusíte obávat. Vše opraví firma ve své specializované dílně.

Od nových k nerozeznání

U schodů je renovace i otázkou bezpečnosti. Schody s vyšlapanými nerovnostmi doslova přivolávají úraz. Taková renovace se dokonce dá stihnout za jediný den. Povrch schodu potom tvoří laminát nebo silná vrstva dýhy, nášlapnou hranu pak hliník nebo protiskluzový materiál, který ocení zejména starší lidé.
Zrenovované schody s dokonale rovným povrchem se snadno udržují v čistotě.

Touto rychlou a cenově přijatelnou metodou můžete vyřešit svou situaci, ať už je vaše opotřebované schodiště ze dřeva, betonu či kamene.
Dveře před renovací
Dveře před renovací
Dveře po renovaci
Dveře po renovaci
Schodiště před renovací
Schodiště před renovací
Schodiště po renovaci
Schodiště po renovaci

Velká změna s malými náklady

Další možností radikální změny atmosféry interiéru je instalace stropních podhledů na míru. Podhledy lze zrenovovat za den, aniž by se místnost musela zcela vyklízet.

Nový stropní podhled může mít v sobě dokonce zabudováno osvětlení. Napínaný podhled je vyroben z vysoce pružného a odolného materiálu. Neproniká přes něj prach a je antistatický. Nemění svůj tvar se změnami teploty a vlhkosti. Je tedy použitelný i do kuchyní a koupelen.

Nový podhled může jednoduše zakrýt staré nosné stropní konstrukce nebo různé nedokonalosti stávajícího stropu.

Zdroj: www.portasnovak.cz
Stropní podhled po renovaci
Stropní podhled po renovaci