Vánoce navodí vánoční výzdoba

Vánoce navodí vánoční výzdoba

Nejen děti ocení rozzářené Vánoce. Chcete-li příchodu vánoční atmosféry alespoň trochu napomoci, pořiďte si profesionální světelnou výzdobu.

Osvětlení zahrady prodlužuje den

Osvětlení zahrady prodlužuje den

Nevíte, čím svou zahradu ještě vylepšit? Kdo vyzkoušel noční osvětlení, nemůže si ho vynachválit. Obzvlášť, je-li součástí zahrady jezírko nebo bazén. Ale i vzrostlé stromy a architektonicky čisté prvky, plynoucí z kvalitního návrhu.

LED technologie ve Vánoční světelné výzdobě

LED technologie ve Vánoční světelné výzdobě

Už jako děti jsme obdivovali různé žárovičky či barevné světelné koule na stromech, vyzdobených vánoční náladou. Různé barvy a neopakovatelná atmosféra, zasněžené větve a barevné stíny. Přitom dnes je nabídka slavnostního osvětlení mnohem širší a variabilnější.

Vánoční výzdoba 2006

Vánoční výzdoba 2006

V posledních letech se světelná výzdoba stává nedílnou součástí vánoční atmosféry. Každým rokem se zvyšuje poptávka soukromých osob a firem o světelnou výzdobu, kterou zdobí své rodinné domky, firmy či provozovny.
Pro letošní Vánoce máme připraveno řadu novinek. Zejména se jedná o řetězy a dekorace s LED diodami. Diody používané v našich výrobcích, vynikají velmi vysokou životností, mechanickou odolností (diody nemají vlákno jako žárovička) a velmi nízkou spotřebou elektrické energie.