Jak zpevnit štěrkové plochy

Jak zpevnit štěrkové plochy

Chodí se vám nepohodlně po vyštěrkovaných plochách? Potřebujete zpevnit štěrkovou plochu příjezdové cesty, chodníku, parkoviště či terasy, aniž byste museli měnit povrch?

Nepodceňte vstupní čistící zóny

Nepodceňte vstupní čistící zóny

Všude, kde volně procházejí obutí lidé, se roznášejí nečistoty. Chceme-li úklid vyřešit opravdu komplexně, nemůžeme se zaměřit jen na důsledky a tedy průchozí prostory pravidelně uklízet, ale je také třeba předcházet příčinám a znečištění tak předem snížit. Pomohou nám rohože.

Nepodceňujte rohožky!

Nepodceňujte rohožky!

Rohožka – zdánlivě drobný pomocník, který dokáže zastat víc práce, než si myslíme. Rohožky zajisté nejsou tradičním výrobkem náhodou. Na zápražích našich domů, ale i jinde, se objevují už stovky let.

Rohožky  <I>s a m b a</I>  jsou správnou volbou pro vás

Rohožky s a m b a jsou správnou volbou pro vás

Již dávno neplatí, že rohožka je jen jakousi součástí vchodu do našeho domu, bytu či kanceláře. Ne nadarmo se totiž říká, že nejdůležitější je první dojem, proto také vzhled a kvalita rohožky rozhodne o tom, jaký úsudek si o nás či naší firmě vytvoří přátelé nebo klienti.
Samozřejmě není možné opomenout fakt, že rohožka zajišťuje především čistotu interiéru, před nímž je umístěna. Aby tuto svou zřejmě nejdůležitější funkci plnila rohož tak, jak má, musíme být nanejvýš obezřetní při výběru správného typu, velikosti i materiálu rohožky.