Zahřejte svůj domov s novým kachlovým krbem BARACCA

Zahřejte svůj domov s novým kachlovým krbem BARACCA

Mnozí z nás sní o kouzlu praskajícího dřeva a teple, které z krbu vyzařuje do prostoru. Krbová kamna a krby již léta dodávají domovům jistotu tepla v každé situaci, ale i jedinečnou útulnou atmosféru. Dopřejte si ojedinělý soulad mezi krásou tradičních kachlových kamen a moderní techniky vytápění od renomované české značky. Se širokou paletou odstínů glazur je designový krb BARACCA snadno laditelný s jakýmkoli interiérem a díky modulovému systému jej lze sestavit přímo na místě realizace.

Proč se spolehnout na krbová kamna na dřevo v každé situaci?

Proč se spolehnout na krbová kamna na dřevo v každé situaci?

Spolehlivost krbových kamen spočívá zejména v jejich nezávislosti na běžných zdrojích energie. To znamená, že i v případě poruchy nebo technické závady jiného zařízení mohou tato kamna poskytovat teplo, což je vlastnost obzvláště výhodná. V dnešní době rostoucích cen energie se stále více lidí spoléhá na krbová kamna jako atraktivní alternativní zdroj tepla, do kterého stojí za to investovat.

Krbová kamna a krbové vložky, rychle dostupná cesta z energetické krize

Krbová kamna a krbové vložky, rychle dostupná cesta z energetické krize

Zapomeňte na spekulace o neekologickém spalování dřeva, doslova na válečné tažení proti jakémukoli tradičnímu způsobu vytápění a přitápění. Rok se s rokem sešel a všechno je jinak. Energetická krize, neuvěřitelný růst cen především elektřiny a zemního plynu, donutily mnoho lidí uvažovat, jak vytápět co nejlevněji, na jaké teploty a někdy dokonce zda vůbec. A právě moderní krbová kamna a krbové vložky se hlásí o slovo o to razantněji.

Krbová kamna s akumulací

Krbová kamna s akumulací

Krbová kamna ROMOTOP budou teplo domova udržovat za vás. Jakým způsobem toho dosáhnou? Jedná se o jednoduchý princip. Během topení absorbují poměrně značnou část tepelné energie, která by jinak unikla komínem. K tomuto účelu jsou kamna vybavena speciálními akumulačními tvarovkami. Nahromaděná energie se pak postupně až několik hodin uvolňuje zpět do místnosti, i když v topeništi už žádné plápolání ohně neuvidíte.

Slušná porce výkonu i akumulace v jednom setu

Slušná porce výkonu i akumulace v jednom setu

Kamnové vložky Romotop DYNAMIC 3G jsou speciálně vyvinuty pro každodenní dlouhodobý provoz. Spojením s akumulačním modulárním systémem AMS do jednoho setu získáváme topidlo, které dává smysl.

Video: Jak správně topit
Play

Video: Jak správně topit

Správný způsob vytápění je důležitý nejen pro naše pohodlí a životnost topeniště, ale je také šetrný k životnímu prostředí. Krbové vložky ROMOTOP vám přinášejí nenapodobitelnou atmosféru opravdového plápolajícího ohně a přirozeného tepla. Jak správně zatopit v krbové vložce ROMOTOP s otevíráním dvířek do strany?