Znáte novinky v klikách?

Znáte novinky v klikách?

Značkové kování HOPPE® se vyznačuje hlavně novou patentovanou technologií spojení. Čtěte o široké nabídce kování, moderní technologii, příznivé ceně a především kvalitě s desetiletou garancí.

Výrobky z výplňových a ozdobných desek STADUR

Výrobky z výplňových a ozdobných desek STADUR

Dekorativní izolační desky STADUR najdou uplatnění především při výrobě oken a dveří. Pozadu však nezůstává ani jejich uplatnění v podobě fasádních obkladových desek či desek pro reklamní účely.

Znáte zařízení na odvod kouře a tepla?

Znáte zařízení na odvod kouře a tepla?

Investice do preventivních zařízení se vždy vyplatí. Zvláště, jedná-li se o ochranu lidských životů. Následující systémy mohou ochránit také váš majetek a navíc je lze díky běžně využitelným funkcím používat i každodenně.

Dovedou se i dveřní závěsy skrýt?

Dovedou se i dveřní závěsy skrýt?

K trendům současných interiérů a dveří patří na prvním místě čisté a hladké linie. Neviditelné závěsy na dveře? I to je možné, pokud vsadíte třeba na krásu i perfektní funkčnost značky Simonswer.

Kování HOPPE splní vaše očekávání

Kování HOPPE splní vaše očekávání

Víte, které kování dveří je levé, a které pravé? A z jakých materiálů se vyrábí konkrétně tradiční kování značky HOPPE, s jakými povrchy a s jak velkou odolností vůči vlivům prostředí?

Okna rámem nekončí

Okna rámem nekončí

K novým oknům ať už klasickým nebo plastovým neodmyslitelně patří i nové vnitřní parapety. Možná si často ani neuvědomujeme, jaký mají podíl na útulnosti interiéru a jak markantní rozdíl pocítíme po zabudování parapetu nového. I staré okno jakoby ožilo a výhled do zahrady je hned příjemnější, než ušmudlané, improvizovaně položené dlaždičky po pradědečkovi. Vhodně zvolená barva parapetu podtrhne a dokreslí zvolený styl a charakter místnosti a dobře vybraný tvar parapetu nabízí nové prostorové možnosti nejen pro květináče. Pojďme se podívat co nám nabízí současné trendy.