Modulární struktura pro neomezené možnosti

Sprchové kouty DIVERA jsou synonymem pro maximální flexibilitu. Tato nová řada sprchových zástěn využívá zcela modulární strukturu, která se skládá z křídlových i posuvných dveří. Tyto dveře lze kombinovat s variabilními pevnými stěnami v rovině či bočními stěnami, což umožňuje vytvoření široké škály základních variant sprchových koutů. Tak můžete naplno využít prostor své koupelny a zároveň si užívat prvotřídní kvalitu od společnosti SanSwiss.

Komfort na prvním místě

S vědomím, že pohodlí je klíčovým faktorem, bylo ergonomické madlo SanSwiss DIVERA navrženo tak, aby umožňovalo pohodlné otvírání dveří. Posuvné dveře této řady pak přinášejí dokonalou kombinaci komfortu a funkčnosti.

Antiplaková úprava pro snadnou údržbu

S ohledem na snadnou údržbu je sklo standardně dodáváno s antiplakovou úpravou Aquaperle. Tato inovativní úprava zajišťuje, že sklo zůstává čisté a bez vodního kamene, což ušetří čas a námahu při údržbě sprchového koutu.

SanSwiss DIVERA je více než jen řada sprchových zástěn; je to investice do kvality, flexibility a komfortu ve vaší koupelně. S touto inovativní řadou můžete snadno vytvořit ideální sprchový kout, který splní veškeré požadavky moderního životního stylu. Vyzkoušejte SanSwiss DIVERA a přiveďte do své koupelny jednoduchou eleganci a praktickou funkčnost od předního výrobce s dlouholetou tradicí.