Proč právě čalouněný nábytek?

Proč právě čalouněný nábytek?

Proč dát přednost právě čalouněnému nábytku? Je to nestárnoucí klasika, která se stane ozdobou interiéru a epicentrem našeho odpočinku.

Křesla pro příjemné posezení

Křesla pro příjemné posezení

Křeslo je krásnou a praktickou součástí nejen obývacích pokojů. Vyberte si křeslo pro příjemné posezení během zimních večerů.

Kanapa - posaďte se!

Kanapa - posaďte se!

Sháníte novou sedací soupravu a kladete přitom důraz na kvalitu zpracování a dokonalý design? Slovenské sedačky Kanapa vám nabídnou obojí a navíc, jejich cena vás, ve srovnání s jinými drahými značkami, velmi příjemně překvapí.

Pohodlná moderní sedací souprava

Pohodlná moderní sedací souprava

Moderní a přitom pohodlná sedací souprava? Lze vůbec mluvit o jednom kusu nábytku? V dnešní době určitě ano! přitom by každá sedací souprava vždy měla být dominantou prostoru, kam ji umisťujeme.

Sedací soupravy hvězdných jmen

Sedací soupravy hvězdných jmen

Značka VESPERA® otevírá v Rousínově novou podnikovou prodejnu. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si neopakovatelný zážitek z pohodlných sedacích souprav, pojmenovaných po souhvězdích noční oblohy.

Jak vybrat koženou sedací soupravu?

Jak vybrat koženou sedací soupravu?

Kůže symbolizuje kvalitu, luxus a zároveň i dobře vloženou investici. O to víc toto pravidlo platí pro kožené sedací soupravy a kožená křesla. Okouzluje kůže právě vás?

Správná volba sedací soupravy je výhrou

Správná volba sedací soupravy je výhrou

Sedací souprava nám dává pohodlí, je místem k odpočinku, ale může být i praktickým úložným prostorem či rozkládací postelí. Jak vybrat správnou sedací soupravu není mnohdy snadný úkol.

Kožené sedací soupravy a jejich výběr

Kožené sedací soupravy a jejich výběr

Kožené sedací soupravy jsou u nás bohužel synonymem nadstandardu a přepychu. Obavy z nesnadné údržby a předsudky o tom, že tyto sedací soupravy do běžné domácnosti nepatří, rozhodně nejsou na místě. I přes řadu neoprávněných obav poptávka po kvalitních kožených sedacích soupravách stále vzrůstá.

Rozhodnout se pro správnou sedací soupravu?

Rozhodnout se pro správnou sedací soupravu?

Výběr nové pohovky není v současné obrovské nabídce žádný problém. Na trhu je velké množství značek, které se liší nejen cenou, ale i kvalitou, a je tedy vhodné si předem ujasnit, co od takové pohovky očekáváme. Sedací souprava je hlavní doplněk vašeho obývacího pokoje, a proto je nutné zaměřit se především na to, aby dobře ladila s ostatním vybavením pokoje i celého bytu.

Sestavte si vlastní sedací soupravu

Sestavte si vlastní sedací soupravu

Sedací souprava je dominantou každého obývacího pokoje. Správnou volbou potahu a tvaru může získat váš interiér nevšední nádech. Zkombinovat komfort s atraktivním designem nebývá vždy jednoduché. Italským designérům se to však povedlo. Jejich nábytek má nejenom originální design, ruku v ruce následuje harmonie stylu a záruka kvality.

Alcantara - nejodolnější potahová látka současnosti

Alcantara - nejodolnější potahová látka současnosti

V nabídce stále více firem, zabývajících se výrobou čalouněného nábytku, se v posledních letech objevuje potahová látka s obchodním názvem Alcantara. Jedná se o nový, zcela unikátní materiál, který díky svým přednostem nemá v současné době konkurenci.

Je to materiál umělý (68 % polyester, 32 % polyuretan) vyrobený z ultratenkého mikrovlákna, 20 x tenčího než lidský vlas, který byl vyvinut japonskými a italskými odborníky a je používán nejen v nábytkářském, ale také v automobilovém a oděvním průmyslu. Svým vzhledem připomíná Alcantara semišovou kůži. Svými vynikajícími vlastnostmi však kůži v mnohém ještě předčí a je před ní upřednostňována.

Jak pečovat o čalouněný nábytek

Jak pečovat o čalouněný nábytek

Existuje velká řada potahových materiálů- umělé a přírodní látky, kombinované látky, kožené potahy atd. Každý druh potahu přitom většinou vyžaduje speciální péči, o čemž by vás měl každý solidní prodejce nábytku informovat. Pokud jste však ztratili návod na ošetřování své sedací soupravy nebo křesla, nevadí, seznámíme vás se základními pravidly údržby čalouněného nábytku, která platí obecně pro většinu potahových materiálů, a která doporučuje většina českých i světových výrobců.