Moderní dřevěná okna INSPIRO

Moderní dřevěná okna INSPIRO

Dřevěná okna sice všichni znají, ale ne všichni vědí, kam je vývoj posunul. Pro ty, kdo dávají přednost přírodním materiálům, máme dobrou zprávu. Současná dřevěná okna Slavona jsou opravdu moderní, a to nejen svým vzhledem, energetickou úsporností, či dokonce solárními zisky, ale hlavně  minimálními nároky na údržbu a dlouhou životností.

Okna s diamantovou povrchovou úpravou

Okna s diamantovou povrchovou úpravou

Okna, balkonové a vchodové dveře jako nedílná součást obálky domu jsou vystaveny výkyvům počasí (a v poslední době čím dál extrémnějším). Jako takové musí splňovat vysoké nároky na odolnost vůči povětrnostním vlivům po desítky let bez náročné údržby.

Prosvětlení interiéru okny ze Slavony

Prosvětlení interiéru okny ze Slavony

Každý z nás ví, že velká okna propustí hodně světla a mnozí na to při stavbě nového domu také myslí. Co ale dělat v případě, že máme starší dům, chystáme se okna pouze vyměnit bez úpravy stavebních otvorů a rádi bychom světelné podmínky uvnitř zlepšili?

Vchodové dveře Slavona Progression TREND

Vchodové dveře Slavona Progression TREND

Vchodové dveře tvoří bariéru mezi vnitřním prostorem domu a venkovním prostředím. Jako takové musí plnit hned několik funkcí - především bezpečnostní, izolační i estetickou. Přiblížíme si, jak se s těmito požadavky vyrovnávají dveře konstrukce TREND z profilové řady Progression společnosti Slavona.

Nové okno Progression GRP

Nové okno Progression GRP

Slavona s.r.o. patří mezi nejvíce inovativní výrobce oken na českém trhu. Pro rok 2020 firma představila výrazně inovovanou verzi úspěšného okna Progression. Pojďme se blíže seznámit se všemi konstrukčními změnami.

Kování - šperk pro každé dveře

Kování - šperk pro každé dveře

Kliky jsou jakýmsi šperkem dveří, který je dokáží vkusně doplnit. Kliky již dávno neplní pouze funkci takovou, aby šly dveře jednoduše otevřít a zavřít. Vždyť sebedokonalejší dveře nesprávně zvoleným kováním ztrácí svůj půvab.

Umíte správně větrat?

Umíte správně větrat?

Splnili jste si svůj sen o bydlení a bydlíte ve vlastním domě? Pokud právě stavíte a stěhování do nového máte před sebou, nezapomeňte ve všem tom shonu na pár základních předpokladů pro zdravé bydlení a tím je správné a dostačující větrání, které tak často podceňujeme. Obzvlášť u novostaveb mohou snadno vznikat plísně. Jak tedy správně větrat?