Na vchodových dveřích nešetřete

Na vchodových dveřích nešetřete

Pořizujete nové vchodové dveře a požadujete od nich kvalitu, dlouhou životnost, luxusní design, vysokou bezpečnost a dobrou tepelnou izolaci, stejně jako možnost dovybavení moderními doplňky, funkčními i vzhledovými? Pak určitě nešetřete. Představujeme nové vchodové dveře řad Comfort a Exclusive, které nově získáte i ve značkovém interiérovém studiu ČEČETKA.

Schody STADLER, krok o stupeň výš!

Schody STADLER, krok o stupeň výš!

Internet je pomocník i rádce v každodenním životě. Ani společnost Schody STADLER nezůstala pozadu a od dubna 2009 začala provozovat zcela nové www stránky, které inspirují, nabízejí pestrou paletu schodišť, radí a usnadňují komunikaci mezi klientem a jeho dodavatelem. Schodiště si zde nakonec můžete zkonstruovat i sami.

Ocelová schodiště jako standard budoucnosti

Ocelová schodiště jako standard budoucnosti

Proč je ocelové schodiště variantou k betonovému schodišti, zejména v řadových domech a mezonetových bytech?
V současné době se nejčastěji setkáváme s argumenty, že betonová schodiště jsou levnější, mají stabilnější konstrukci a v neposlední řadě i se zažitým faktem, který betonová schodiště řadí mezi standardní řešení při projektování domu.

Vybíráte schodiště?

Vybíráte schodiště?

Schodiště je nutností v mezonetových bytech a patrových domech. To však nemusí být jen něčím všedním. Správnou volbou jeho konstrukce můžeme dosáhnout dokonalého souladu s prostředím bytu či domu. V některých případech dokáže být samotné schodiště i uměleckým dílem. Nejde však jen o estetický ráz, ale především o to, aby plnilo svoji funkci a přitom nebyla opomenuta bezpečnost.