Klimabloc postaví rychle, levně a kvalitně

Klimabloc postaví rychle, levně a kvalitně

Klimabloc otevírá možnosti stavby všem - práce s ním je totiž jednoduchá a hlavně levná! Téměř nepotřebujete maltu a materiál, který je určený ke spojení cihelných bloků. Je zahrnutý v ceně dodávky. Ještě váháte?

Co musí umět moderní komín?

Co musí umět moderní komín?

Specifickou součást topného systému tvoří komín. Staletími prověřené technologie se rozvinuly do velice spolehlivých, funkčních a bezpečných zařízení. Co ještě kromě těchto vlastností požadujeme po moderním komínovém systému a proč? Odpověď souvisí se systémem vytápění. Pokud chceme investovat do komínu jenom jednou (a nevyhazovat peníze komínem několikrát), pak je třeba dobře vybírat a využít nejmodernějších a přitom ověřených technologií.

S lepidlem nejen na papír

S lepidlem nejen na papír

Díky moderním stavebním materiálům a pracovním postupům už nejsou stavební zednické práce jen záležitostí odborníků. Při troše řemeslnické zručnosti je možné dnes mnohé stavební práce vykonávat i svépomocí.
Na zednické práce se nejčastěji používají tvarovky z různých materiálů. Jejich rozměry předpisují příslušné normy. Navíc tyto rozměry zaručují při správném zdění rovnoměrné zakončení a vhodnou velikost okenních a dveřních otvorů.