Chcete novou koupelnu?

Chcete novou koupelnu?

Trápí vás vlhká, plesnivá či zapáchající koupelna, rozpadlý umakart, zpuchřelá pryžová izolace a podobně? Pak neváhejte, protože rekonstrukci své koupelny, toho nejintimnějšího místa svého bytu, se stejně nevyhnete.

Znáte výhody kamenné izolační vlny?

Znáte výhody kamenné izolační vlny?

Kamenná vlna Rockwool se uplatní snad všude. Izoluje naše střechy, vnitřní interierové příčky, podhledy, podlahy i fasády. Izoluje hluk, chrání před teplem i chladem, dokonale odolává profouknutí a co víc, je při své velké účinnosti i velmi levná.

Broušené cihelné bloky Klimabloc

Broušené cihelné bloky Klimabloc

Klimabloc jsou broušené cihelné bloky, které byly ihned po vypálení na svých ložních plochách přesně zbroušené. Tyto cihly na sobě pak sedí přesně a pro jejich spojení si vystačíte s velmi moderní a praktickou pěnou nebo se speciálním lepidlem. Fixační pěna i lepidlo jsou vždy součástí dodávky (v ceně cihelných bloků).

Sprchové kouty a jejich výběr

Sprchové kouty a jejich výběr

Změny životního stylu se projevují i ve vzhledu koupelen, jejich technickém provedení a také na výběru sprchovacího zařízení. Ujasněte si, jakou funkci by mělo plnit, hleďte nejen na funkčnost, ale také na praktičnost a sladění s vybavením koupelny. Sprcha by měla mít správný tvar, velikost a půdorys, tak, aby do koupelny „zapadla“ a aby byl uvnitř dostatek místa pro sprchování.

Sanita a její trendy

Sanita a její trendy

Jsem si jistá, že ranní koupelnový rituál absolvuje každý, kdo má v sobě pevně zakódované hygienické návyky. Jen si spočítejte, co všechno potřebujete každé ráno, ale i večer, u umyvadla: mýdlo, čistící gel, krém na obličej a ruce , toaletní vodu či parfém, zubní pastu a kartáček, líčidla, antiperspirant…Pokud máte doma muže, který se občas také podívá do zrcadla, připočítejte ještě pěnu na holení, balzám po holení, jeho antoperspirant. A samozřejmě pro každého ručník či osušku. Je jasné, že všechny tyto potřebné věcičky musí mít své místo, měly by být tzv. po ruce a ještě navíc působit esteticky a čistě.