Zbavte se špíny bez mytí

Zbavte se špíny bez mytí

Využijte technologii budoucnosti ve svůj prospěch, vyzkoušejte inovativní ochranu povrchů. Na nich díky nanovrstvě téměř vůbec neulpívají nečistoty, voda, mastnota či vodní kámen. Tato metoda je účinná pro ochranu povrchů obkladů, betonové dlažby, zdí, nebo plotů. Široké je však její využití i v domácnosti (okenní skla, obklady, dveře, ...).

Pórobetonové domy mají zelenou

Pórobetonové domy mají zelenou

Uspořte výstavbou z pórobetonu. Dosáhnete ideálních hodnot energetické certifikace budovy a kromě úspor na energiích tento krok navíc zhodnotíte i v budoucnu, kdy budete chtít budoucí zájemce o váš objekt (ale i běžný nájemník) certifikát předložit.

Broušené cihly DRY FIX pro zdění i v mrazu

Broušené cihly DRY FIX pro zdění i v mrazu

Zajímá vás varianta rychlého, bezpečného a ekonomického zdění kdykoli během roku, v každém ročním období? Broušené cihly POROTHERM CB spojované pomocí PUR - pěny DRYFIX to umožňují!

Ytong nabízí řadu výhod

Ytong nabízí řadu výhod

Ten, kdo se dnes rozhoduje jaký zvolí stavební materiál, musí zhodnotit mnohem více hledisek, než tomu bylo před lety. Dnešní zdicí materiály vyžadují zcela jinou přesnost, než za dob našich dědečků. Tepelná i akustická náročnost roste spolu se stoupajícím komfortem bydlení. Systém Ytong nabízí řadu výhod, pojďme si je společně představit.