Typové bungalovy pro každou rodinu

Typové bungalovy pro každou rodinu

Uvažujete o výstavbě nového domu podle typového projektu? Znáte zásadní rozdíly mezi projekty individuálními a typovými? Na čem můžete ušetřit a jak rychle vlastně můžete bydlet? Představujeme bydlení od Alfy do Omegy, tedy 4 konkrétní typové projekty bungalovů. Alfa, Beta, Gama a Omega.

Klíč k získání domu NA KLÍČ

Klíč k získání domu NA KLÍČ

Víc prostoru pro relaxaci, svobodné rozhodování bez připomínek sousedů či víc klidu i větší komfort v porovnání s bytem. Přitom za téměř stejné peníze. Takovými argumenty se ohánějí ti, kteří zatoužili po vlastním bydlení a před bytem upřednostnili rodinný dům. Stavba svépomocí je však přežitek, módní je výstavba domů NA KLÍČ.

Plánujete rekonstrukci bytu či domu?

Plánujete rekonstrukci bytu či domu?

Před několika lety byly v oblibě spíše malé formáty, to však nyní už neplatí. Módní záležitostí jsou velké formáty o velikosti 25 x 40 cm či 36 x 50 cm. Neplatí ani dřívější předsudky, že se takovéto formáty nehodí do malých koupelen, naopak ...

Celková revitalizace domu zlepší vaše bydlení

Celková revitalizace domu zlepší vaše bydlení

Zateplení a celková revitalizace domů prožívá v současné době obrovský boom. Je jisté, že zateplení a výměna oken výrazně přispívají k šetření energiemi. Mnohem méně už se však hovoří o tom, že tato opatření mají svůj význam i v létě – byty se nepřehřívají a i v horkých letních dnech nabízejí příjemné vnitřní klima.

Výhody fasád Terranova

Výhody fasád Terranova

Doba tradičních omítek je pryč a současná řešení jsou víc technologická, přitom však stále postavená na přírodní bázi. Geometricky přesné, rovné a probarvené plochy moderních omítek s rozličnou strukturou a zrnitostí pak nejen ochrání zdivo, ale i zaujmou

Jak využít podkroví?

Jak využít podkroví?

Prostory, které kdysi sloužily k naprosto jiným účelům, jsme se dnes naučili využívat mnohem efektivněji. Šikmá střecha byla původně vymyšlená na to, aby chránila dům před nepřízní počasí. Dnes jsou tyto prostory vyhledávané především pro svou neopakovatelnost a soukromí. Tento prostor pod střechou se dnes dá díky novým izolačním materiálům a střešním oknům přeměnit na velmi příjemné místo na bydlení. Podkroví však bývá tak specificky tvarované, že jeho obyvatelům nezbývá nic jiného, než si obstarat zařízení na míru.