Stěhujete se? Přestěhujte si energie online! Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Stěhování je skvělá příležitost změnit věci k lepšímu. Je to ten správný čas rozloučit se s prošlapaným kobercem, vyměnit starý nábytek za nový a konečně si zařídit bydlení, jaké si zasloužíte. Ke stěhování samozřejmě patří i přepis energií. Dodavatel energií innogy nyní nabízí způsob, jak snadno a rychle přepsat elektřinu i plyn online, a ještě ušetřit.

Advertisement

Změna k lepšímu začíná na prepisenergii.cz

Dobrá zpráva je, že kvůli přepisu energií už nemusíte obíhat staré a nové dodavatele. Všechno vyřídíte pohodlně online a bez tiskárny na www.prepisenergii.cz.

Jak na to?

K přepisu budete potřebovat aktuální stav elektroměru či plynoměru a pro zjištění technických informací o místě, kde budete energie odebírat, vám pomůže poslední faktura předchozího odběratele. Na stránce www.prepisenergii.cz vyplníte potřebné údaje. Následně obdržíte e-mail s odkazem na vygenerované elektronické dokumenty. Pečlivě si zkontrolujte údaje a potvrďte digitálním podpisem do příslušné kolonky – podepsat se můžete pomocí myši na počítači, či prstu nebo stylusu na tabletu. A je to! Energie jsou přepsané i bez zbytečných papírů.

Proč přepsat energie zrovna k innogy?

Nejen, že s innogy můžete přepsat energie jednoduše online, ale ještě k tomu se to vyplatí. U innogy totiž získáte jistotu každoročního poklesu cen elektřiny i plynu a nyní i pojištění domácnosti na rok zdarma. Podrobnosti najdete na www.prepisenergii.cz.
innogy Česká republika a.s. Poslat poptávku