Vyberte si dřevostavbu právě nyní!

Vyberte si dřevostavbu právě nyní!

Nejprodávanější velikosti dřevostaveb za nízké ceny – využijte speciální akce a vyberte si z nabídky montovaných domů v akčním katalogu. Akce platí do konce června! Využijte poklesu cen způsobeného krizí a postavte si nový dům ze dřeva právě nyní!

Exkluzivní nabídka domů na klíč!

Exkluzivní nabídka domů na klíč!

Proč byste nemohli bydlet v novém ještě letos? Nechte se inspirovat promyšlenými dispozicemi typových dřevostaveb Ivana a Irena. Váš nový a přitom úsporný dům může stát do 3 až 4 měsíců od vydání stavebního povolení.

Proč se rozhodnout pro montovaný dům?

Proč se rozhodnout pro montovaný dům?

Stavba domu je jedno z nejdůležitějších a nejzásadnějších rozhodnutí v životě. Proto je důležité ujasnit si, co od bydlení očekáváte. Chcete-li bydlet v novém za pár týdnů – nechte si smontovat dům. Nemůžu ve dřevěném domě vyhořet? Neprodělám kalhoty za energie? Nesežerou mi střechu nad hlavou škůdci? Můžeme vás ujistit o pravém opaku. Výhod montovaných domů je celá řada, pojďme si je představit.

Atraktivní bydlení s kompletní výbavou

Atraktivní bydlení s kompletní výbavou

Rozhodnutí pro stavbu domu je jedno z nejdůležitějších v životě člověka. Neméně důležitá je i volba správné technologie. Ještě předtím, než se definitivně rozhodnete, uvedeme několik podstatných důvodů, proč dávat přednost právě montovanému dřevěnému domu.
Znáte základní vlastnosti montovaného domu, jeho skladbu a délku vlastní montáže domu?
Čtěte dále...